NKÜ'de 'Kalite ve Standardizasyon' Konferansı

Namık Kemal Üniversitesi Gıda Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen Kalite ve Standardizasyon konulu konferansa konuşmacı olarak Kiwa Meyer Belgelendirme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü ve aynı zamanda Genel Ku

Tekirdağ 7.05.2015 13:36:00 0
NKÜ

OLMASI VE OLMAMASI GEREKENLER

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan NKÜ Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Demirci, Gıda Bölümü'nün tarihçesinden ve ders içeriğinden bahsetti. Kiwa Meyer Şirketi'nin Müdürü Gökhan Yücel, çalışmaları hakkında ve mühendislik mesleğinde olması gerekenler, olmaması gerekenler ile ilgili bilgi verdi.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYABİLİRİZ

Üretilen bir ürünün uluslararası standartlarda olması için gerekli şartlardan, gelir zaman grafiğinden, müşteri ve onların beklentilerinin neler olduğundan, artan talebe karşı ne gibi önlem ve çalışmaların olması gerektiğinden, globalleşebilmenin koşullarından bahseden Demirci, “Hedefiniz daima ürettiğiniz ürünün emniyetli olmasına, performansının yüksek olmasına ve sürdürülebilir olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tüm bunların sonucunda markanızı uzun süre koruyabilir, paydaşlarınızın refahını arttırabilir ve ülke ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz” dedi. Konferansın sonunda Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Demirci tarafından konuşmacı Gökhan Yücel'e plaket takdim edildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10