Cinayetin sır perdesi aralandı

Tekirdağ'da telefon satış işleri yapan ve geçtiğimiz Nisan ayında esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Özcan Karaca'nın cesedi kaybolduktan Uçmakdere Mahallesinde Cumhuriyet savcısının gözetiminde

Tekirdağ 7.05.2015 19:03:00 0
Cinayetin sır perdesi aralandı

SUSTURUCU KULLANMIŞ

Olayla ilgili G.G,(34), O.K, (18), M.K (18) gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda cinayetin sır perdesi de aralandı. G.G.’nin ifadesinde Özcan Karaca’dan alacaklı olduğu parayı istediği, bu nedenle aralarında tartışma çıktığı iddia edildi. İddiaya göre Özcan Karaca’nın dükkanında birlikte kahvaltı yapan G.G., buradan ayrıldıktan sonra, Karaca’yı kendisine ait olduğu ileri sürülen Ertuğrul Mahallesi’ndeki oto yıkama dükkanına çağırıp burada susturucu takılı tabancayla vurdu.

ARKADAŞLARINDAN YARDIM İSTEMİŞ

İnfaz memuru olan G.G., iddiaya göre Karaca’nın cesedini kiraladığı otomobilin bagajına koyduktan sonra Muratlı yolu üzerinde bulunan yarı açık cezaevine işe gitti. Ertesi gün cesedi ortadan kaldırmak için plan yapan G.G, iddiaya göre yanında çalışan M.K ve O.Y’nin de yardımı ile kiraladığı otomobilin bagajındaki Özcan Karaca’nın cesedini alarak havanın kararması ile birlikte Uçmak Dere de boş bir araziye gömdü. Dün gece gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri alınan adliyeye çıkarıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10