Modern Folk Topluluğu ilgi gördü

İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu önceki akşam Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda sanatseverlerin karşısına çıktı.

Çerkezköy 8.05.2015 17:50:00 0
Modern Folk Topluluğu ilgi gördü

HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nin ek binasının açılışı ve vakfın kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser öncesi konuşan Türk Böbrek Vakfı Genel Başkanı Timur Erk, Çerkezköy ve Kapaklı’nın her şeyin en iyisini hak ettiğini belirtti. Çerkezköy ve Kapaklı’nın sağlık hizmetlerinin de en iyisini hak ettiğini söyleyen Erk “Çünkü iki ilçemizde yılda ortalama yüzde 10 nüfus artışı meydana geliyor” dedi.

BU KADAR HIZLI GÖÇ ALAN BAŞKA YER YOK

Türkiye’de bu kadar hızlı göç alan başka yerlerin olmadığını söyleyen Erk “Yıllar önce Kapaklı Diyaliz Merkezi’ni hizmete açtık. Fakat hızlı nüfus artışı nedeniyle yetersiz kaldı. Hayırsever vatandaşlarımız ve Kapaklı Belediye Başkanımızın katkılarıyla ek binayı hizmete açtık” diyerek ek binanın hayırlı olmasını temenni etti.

İSMİ DEĞİŞTİRİLMELİ

Türk Böbrek Vakfı’nın faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Çerkezköy OSB yönetiminden özel bir istekte bulunarak “Çerkezköy OSB’nin topraklarının 3’te 2’si Kapaklı sınırları içinde kalıyor. Bu nedenle artık bölge müdürlüğünün isminin değiştirilerek Kapaklı OSB olması gerekiyor” dedi. Program İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu’nun konseri ile devam etti.

ÇOK SAYIDA SANATSEVER İZLEDİ

Konseri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Kapaklı Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ve eşi Tunç Doğan, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı ve çok sayıda sanatsever izledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10