Eaton'dan örnek bir proje daha

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl ABD firması Eaton tarafından satın alınan Polimer Kauçuk Sanayi Pazarlama A.Ş Çerkezköy Belediyesi'ne ait 15 dönüm

Çerkezköy 8.05.2015 18:00:00 0
Eaton

EATON’DAN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

Yaptığı sosyal etkinliklerle adından söz ettiren EATON firması dün de Çerkezköy Belediyesi ile ortak bir projeye imza attı. Saat 14.30’da Çerkezköy İstanbul yolu üzerinde bulunan 15 dönümlük alanda gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble, Fabrika Müdürü Zeki Dinç, Ehs Müdürü Fikret Avcu, personeller ile çalışanlar katıldı.

900 FİDAN DİKTİLER

Örnek bir kampanyaya imza attıkları için mutlu olduklarını kaydeden Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble kendilerine alan tahsis eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini eklediklerini kaydeden Fabrika Müdürü Zeki Dinç de “Bugün Çerkezköy Belediyesi’nin bizlere tahsis ettiği 15 dönümlük alanda ilk etapta fabrikadaki gönüllü personelimiz ile birlikte 900 adet toros sediri fidanın dikimini gerçekleştiriyoruz. Fabrikamızda çalışan 2 bin 100 personelimizin sayısı kadar bu alanda fidan dikmeyi hedefliyoruz. Bu fidanlar büyüdüğü zaman bütün çocuklarımıza miras olarak kalacak. Bizlere destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR

Fatih ve İstasyon Mahallesi’nde benzer çalışmalara imza attıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Çerkezköy'ün yeşillenmesi, ağaçlandırılması ve bu ağaçların korunması bakımından önemli bir etkinliktir.  Biz Çerkezköy Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aracılığıyla belediyemize ait park, bahçe ve refüjlere sürekli ağaç dikiyoruz. Etkinliği gerçekleştiren Eaton firması yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble, Fabrika Müdürü Zeki Dinç birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10