Ergene meclisi toplandı

Ergene Belediye Meclisi'nin mayıs ayı olağan toplantısı önceki gün Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında Ulaş Hizmet Binasında yapıldı.

Ergene 11.05.2015 14:54:00 0
Ergene meclisi toplandı

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Ergene Belediyesi, Velimeşe Belediyesi, Ulaş Belediyesi, Marmaracık Belediyesi ve Misinli Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı Kesin ve Taşınır Kesin Hesaplarının görüşülmesi hususları oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Kültür ve Spor Komisyonu üyelerinin de seçildiği toplantıda Salih Tıknas, Mülayim Bedir, Selahaddin Arbağ, Gülsun Şengül ve Buket Cevahirci oy birliğiyle komisyon üyesi seçildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kuruluş, görev ve çalışma esaslarını belirleyen yönetmelikte gelen misafirlerin konuk etmek ve ihtiyaç sahibi çiftler için toplu nikah işlemlerinin yürütülmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 5393 sayılı belediye kanunun 49. Maddesine istinaden tam zamanlı sözleşmeli statüde Şehir Plancısı kadrosunda Gizem Güner’in istihdam edilmesi ve mevcut memur kadrolarında derece değişikliği yapılması oy birliğiyle karara bağlandı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Ahımehmet Mahallesin’deki taşınmazlara ait bulunamayan kadastro tutanaklarının ihya işlemini yapmak üzere  Rasmis Ulu, Ömer Ergene, Sami Yaşar, Mustafa Gündoğdu, Salim Demirel, Ahmet Kubadın, bilirkişi seçilmesi ve Ahimehmet Mahallesinde 927 parselinde tarımsal amaçlı entegre yapı alanı olacak şekilde hazırlanan uygulama imar planı tadilatı  oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonundan 6 sayılı 2497 parselin kısmen yol, kısmen çocuk bahçesi ve kısmen ortaöğretim tesisi olacak şekilde hazırlanan plan tadilat raporunun görüşülmesi hususu karara bağlandı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10