12 dönümlük alan park alanı olarak düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi'nde bulunan yaklaşık 12 dönümlük yeşil alanın park olarak düzenlenmesi için çalışma başlattıklarını ifade eden Ã??

Çerkezköy 13.05.2015 17:45:00 0
12 dönümlük alan park alanı olarak düzenleniyor

AYDINLATMASI DA SAĞLANACAK

Ayrıca çocuk oyun grupları, oturma grupları ve fitness aletleri koyarak çocukların oyun ihtiyacını, yetişkinlerin spor ve dinlenme ihtiyacını karşılayacaklarını ifade eden Akay “Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ndeki yeşil alanın park alanına çevrilmesi ile birlikte aydınlatması da sağlanacak ve etrafı çevrilecek” dedi.

DAHA ESTETİK GÖRÜNECEK

Yapacakları park düzenlemesinin ardından burasının özellikle Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların nefes alacağı, dinleneceği, sabah ve akşam sporlarını yapabileceği, çocukların ise gönül rahatlığı ile oynayacağı bir alan olacağını söyleyen Akay “Park düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorlu Deresi ile park alanını arasında bulunan duvarı düzelteceğiz. Buraya süs bitkileri ve çiçek ekeceğiz. Söz konusu alan yapılacak olan peyzaj çalışmalarının ardından daha estetik ve şık görünecek” dedi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Akay “Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Çerkezköy Belediyesi’ne ait Halı Saha’nın zemininin de değiştirilmesi ve yenilenme çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10