Hyosung 8.kuruluş yıldönümünü piknikte kutladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti., 8.Kuruluş Yıl dönümüne özel piknik etkinliği düzenledi. Katılımcılar bir yandan güzel havanın tadınÄ?

Çerkezköy 13.05.2015 18:00:00 0
Hyosung 8.kuruluş yıldönümünü piknikte kutladı

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Hyosung’un Çerkezköy’deki fabrikasında çalılan personelin aileleri ile birlikte katıldığı 8.Kuruluş Yıl dönümüne özel piknik etkinliği Çakıllı Ergene Mesire Alanında gerçekleştirildi. Pikniğe Genel Müdür Cheon GyuLee, Fabrika Müdürü Gyu Ho lm, 500’e yakın fabrika personeli aileleri ile birlikte katıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Genel Müdür Cheon Gyulee “Personellerimiz ile büyük bir aileyiz. Hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir” dedi.

ETKİNLİĞE RENK KATTI

Fabrika olarak sosyal aktivitelere önem verdiklerini kaydeden Gyulee “Bu tür sosyal aktiviteler personel üzerinde önemli derecede motivasyon sağlıyor. Bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli. Bugün aileleriniz ile birlikte eğlenin ve mutlu olun” diyerek konuşmasını tamamladı. Hyosung ailesinin doyasıya eğlendiği piknikte fabrika tarafından tahsis edilen çocuk oyun aletlerinde eğlenen çocuklar neşeli vakit geçirdi. Çalışanlar arasında düzenlenen yarışmalar ve animasyon gösterileri de etkinliğe renk kattı.

ÇEKİLİŞ DE YAPILDI

Çocukların çeşitli hediyelerle sevindirildiği piknik şöleninde yetişkinler ise canlı müzik eşliğinde eğlendi.  Sanatçı Kenan Güder’in söylediği birbirinden güzel şarkılarda yöneticiler çalışanları ile birlikte oynadı. Piknikte yapılan çekilişte iki adet plazma LED TV, 6 adet fotoğraf makinesi, dört adet tablet ve yüzlerce hediye dağıtıldı. Saat 15.00’de  başlayan ve akşam 21.00’e kadar devam eden piknik şöleninde Hyosung çalışanları unutamayacakları bir gün yaşadı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10