Kapaklıspor yönetimi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, önceki gün İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın'ı makamında ziyaret etti.

14.05.2015 17:56:00 0
Kapaklıspor yönetimi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Dilsiz ve Takım Kaptanı Ercan Yılmaz da hazır bulundu. Ziyaretten ötürü Kapaklıspor’a teşekkür eden Kapalı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, “2014-2015 Futbol Sezonu’nda gerek Kapaklı gerekse Çerkezköy’de oynanan karşılaşmalarda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bünyesindeki polis arkadaşlarımız görev aldı. Arkadaşlarımız, hafta sonlarından fedakarlık ederek, karşılaşmalarda gerekli güvenlik önlemlerini aldılar. Bu nedenle öncelikle polis arkadaşlarımıza fedakarlıklarından dolayı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

ÇORLU MAÇI OLAYLI GEÇTİ

Barın “  2014-2015 Futbol Sezonu’nda, Kapaklıspor-Çorluspor 1947 karşılaşması dışında hiçbir maçta olay çıkmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok daha güzel şartlarda karşılaşmalar izleriz. 2015-2016 Futbol Sezonu’nun, kimsenin kimseye küfür edip taşkınlık çıkarmadığı bir lig olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BİR KIRMIZI KART GÖRDÜK”

Sezonu kazasız belasız tamamladıklarını kaydeden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş “ Üzüldüğümüz ve sinirlendiğimiz zamanlar oldu. Eğer bu süreçte sizleri üzecek bir şey yaptıysak özür dileriz. Kapaklıspor olarak 2014-2015 futbol sezonunun en centilmen takımı seçildik. Sezon boyunca sadece bir kırmızı kart gördük” diye konuştu.

PLAKET VERDİ

Kapaklıspor olarak gençlere büyük önem verdiklerini kaydeden Yavaş “ Altyapımızı oldukça güçlendirdik. A Takıma oyuncular kazandırdık. Sporun yanında çocuklarımıza kültürel anlamda da bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Bunun için 96 çocuğumuzu Edirne Külliyesi gezisine göndermeyi düşünüyoruz” dedi. Ziyaretin ardından Kapaklıspor yönetimi  İlçe Emniyet Müdürü Barın’a bir teşekkür plaketi verdi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10