Özel öğrenciler piknikte buluştu

Müjgan-Serkan Karagöz Uygulama Eğitim Merkezi tarafından geleneksel hale getirilen Bahara Merhaba Pikniği'nin bu yıl 3'üncüsü düzenlendi.

Çerkezköy 15.05.2015 18:26:00 0
Özel öğrenciler piknikte buluştu

DAYANIŞMAYI PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Saat 10.00’da Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen Bahara Merhaba Pikniği’ne hayırseverler Serkan-Müjgan Karagöz, Okul Müdürü İdris Gündüzalp, Müdür yardımcıları Mehmet Yıldırım, Halil Çoşkun, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “Bugün gerçekleştirdiğimiz bahar pikniğine öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı bizleri mutlu etti. Birlikte keyifli bir gün yaşamak, kaynaşmayı ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz” dedi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu’nun ve protokol üyelerinin katıldığı programda üstün performans sergileyen öğrencilerin herkesi gururlandırdığını kaydeden hayırsever Serkan Karagöz de “Çok güzel bir gösteri oldu. Bizleri kah ağlattınız, kah güldürdünüz. Programın yapılmasında emeği olan öğretmen ve öğrencileri teker teker tebrik ediyorum” dedi. Serkan ve Müjgan Karagöz çifti öğretmenlere çiçek takdim etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kahvaltının yapılmasının ardından Çerkezköylü Musti lakaplı sanatçı Mustafa Akgül de seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle pikniğe renk kattı. Musti’nin müzikleriyle coşan Uygulama Eğitim Merkezi öğrencileri ve velileri piknik şöleni süresince gönüllerince eğlenirken, Müjgan-Serkan Karagöz çifti ve öğretmenler de öğrenciler ile birlikte halaylar çekerek onların mutluluğuna ortak oldu. Mangal partisinin ardından engelliler oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10