Piknik şöleninde bir araya geldiler

Çerkezköy Tepe İlkokulu bu yıl ilk kez okul öğrencileri ve velilere yönelik piknik şöleni düzenledi. Geniş bir katılımın sağlandığı piknikte öğrenciler, veliler ve öğretmenler gönüll

Çerkezköy 18.05.2015 00:44:00 0
Piknik şöleninde bir araya geldiler

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Çerkezköy Tepe İlkokulu öğrenci ve velilerine yönelik piknik düzenlendi. Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen pikniğe veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler mangal keyfi yaptıktan sonra dans yarışması, sandalye kapma yarışması, balon patlatma yarışması ve oryantal yarışması ile eğlenirken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen piknikte öğrenciler, veliler ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, veli, öğrenci ve öğretmenlerin yılın yorgunluğunu attığını dile getirerek, "Velilerimizin günlük hayatın stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla baş başa kalmalarını, öğrencilerimizin de piknik sayesinde yoğun geçen ders döneminin stresini atmalarını amaçladık. Bu tür faaliyetler, velilerimizin tanışıp kaynaşmasına vesile oluyor" dedi. Erdoğan, Pazartesi günü de ortaokul öğrencilerine yönelik piknik etkinliği gerçekleştireceklerini kaydetti.

 Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10