Özel insanlar 'Gülen Yüzler' pikniğinde bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliği ile geleneksel hale getirilen Güler Yüzler Pikniği'nin bu yıl 6'ncısı düzenlendi.

Çerkezköy 18.05.2015 00:51:00 0
Özel insanlar

UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Cumartesi günü saat 12.30’da ÇOSB’deki Parıltım Restaurant’ın bahçesinde düzenlenen piknikte Çerkezköy OSB Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri de pikniğe katılan engellilerle yakından ilgilendi. Etkinlikte Çerkezköy OSB yönetimi tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar, unutulmaz bir gün geçirdi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay piknikte yaptığı konuşmada bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Çerkezköy OSB yönetimi başta olmak üzere TSD Çerkezköy Şubesi, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Okulu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Yapılan tüm faaliyetlerin engellilerin toplumsal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamaya yönelik olduğunu ifade eden Kubilay “Eğitim ile her engel aşılabilir. Biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak bu nedenle eğitime büyük önem veriyoruz” dedi.

KURSA DAVET ETTİ

Engelliler ve aileleri ile birlikte tüm engellerin aşılabilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Kubilay “Çerkezköy OSB eski başkanımız Ömer Sarıoğlu’nun önerisi üzerine hemen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nü aradım. Yalnızca engelli kardeşlerimize yönelik bir resim kursu açılması için gerekli talimatı verdim” diyerek tüm engellileri bu kursa davet etti.

BİRLİKTE ANKARA HAVASI OYNADILAR

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de tüm katılımcılara iyi eğlenceler diledi. Ankara Havası çalınmasını isteyen Sözdinler, Ömer Sarıoğlu ile birlikte karşılıklı Ankara Havası oynadı. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile sona erdi.  Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu eski Başkanı Ömer Sarıoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, onlarca engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10