Milli İttifak'ın sandık görevlileri bilgilendirildi

7 Haziran'da yapılacak seçimlere tek parti olarak girerek ittifak yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları için önceki gün Beyzade Aile Çay bahçesinde kahvaltı programı düzenlendi.

Kapaklı 18.05.2015 16:51:00 0
Milli İttifak

Programa Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz,SP GİK Üyesi ve SP Tekirdağ İl Sorumlusu Arslan Ateş, Milli İttifak 1.Sıra Milletvekili adayı Turan Demircan, 2.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Karabacak, 3.Sıra Milletvekili Adayı Fatma Birnur Tamcı, 4.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Özkan, 5.Sıra Milletvekili  Adayı Duran Şanlı, 6 sıra Milletvekili adayı Kemal Surat ile partililer katıldı.

 BİLGİLER VERDİ

Milli ittifakta yer alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nden 7 Haziran seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri Milli Gazete’nin araştırmacı yazarlarından İbrahim Veli tarafından bilgilendirdi. Veli yaptığı bilgilendirmede sandık görevlilerinin sandık başında nasıl görev yapacaklarını ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgiler verdi. Veli, sandık görevlilerinin sorumlu oldukları sandıklarda görevlerini çok iyi yapmaları konusunda hassas olmalarını kaydetti.

RAHATA KAVUŞACAKLAR

Kahvaltı ve bilgilendirme toplantısının ardından milli ittifakçılar Kapaklı Kazak Gölü Mesire alanına geçerek, vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri öncesinde destek istedi. Milli İttifak Tekirdağ Milletvekili adayları milli ittifak’ın hükümete geldiği zaman Türkiye’de hiçbir sorun kalmayacağını, mevcut iktidarın gidici olduğunu, AK Parti iktidarının insanları yoksullaştırdığını kaydetti. Milletvekili adayları Milli İttifak ile her kesimin rahata kavuşacağını ifade ettiler.

Haber/Burak ALMACİ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10