Asfalt yapılmayan yol kalmayacak

Şarköy'de yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ 19.05.2015 17:12:00 0
Asfalt yapılmayan yol kalmayacak

ASFALT YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK

Eriklice,  Hoşköy ve Uçmakdere mahallelerini de ziyaret eden Albayrak  mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını soran, istek ve önerileri de dinleyen Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.  Albayrak, Fen İşlerinin makine ve ekipman olarak güçlendiğini dile getirerek “Saray Beyazköy, Hayrabolu Şalgamlı ve Malkara Sağlamtaş’ta Fen İşleri istasyonları kuracağız. Yeni asfalt şantiyesinin kurulmasıyla birlikte de günlük asfalt üretimimiz 3200 tona çıkacak. Çalışma dönemimiz içinde de asfalt yapılmayan mahalle yolumuz kalmayacak” dedi.

DEVAM EDEN YOL ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 “Şarköy de Büyükşehir Belediyesinden büyük hizmetler alacak” diye konuşan Albayrak, Şarköy dönüşü Süleymanpaşa’ya bağlı Altınova Mahallesini ziyaret ederek devam eden yol çalışmalarıyla ilgili Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10