TÜGVA 8. Uluslar arası Öğrenci Buluşması'na katıldı

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın, düzenlediği 8. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları programına TÜGVA Tekirdağ İl Başkanlığı da kat?

Tekirdağ 20.05.2015 15:14:00 0
TÜGVA 8. Uluslar arası Öğrenci Buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 8. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları’nda Tekirdağ'dan programa TÜGVA Tekirdağ İl Başkanlığı ve Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek katıldı.160 ülkeden öğrencilerin katıldığı etkinlikte çeşitli dillerde şiirler okundu, sahne performansları sergilendi.

TEKİRDAĞ’DAN BİN 500 GENÇ KATILDI

Etkinlik hakkında konuşan TÜGVA Tekirdağ İl Başkanı Emrah Hekim, "8. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları programına Tekirdağ ilimizden ve 12 ilçemizden bin 500 genç arkadaşımız, TÜGVA Tekirdağ İl Yöneticilerimiz, Namık Kemal Üniversitesi Rektörümüz Osman Şimşek Bey, Üniversitemizin değerli öğretim üyeleri ve Tekirdağ'ımızın kıymetli yöneticileriyle birlikte katıldık. İlimizden bu programa bu denli yoğun ilgi ile karşılanan bir katılım gerçekleşmesinden onur ve gurur duyuyoruz. Başta Namık Kemal Üniversitemiz Rektörü Osman Şimşek olmak üzere katılan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarını sunuyoruz. Bizim en büyük amacımız, gençliğin tümünü kapsayan vakfımız ortaokul lise ve üniversite koordinatörlüklerimizle bu anlamda öğrencilerimizin yurt sıkıntısını gidermek, ilimizde yurt projemizi faaliyete geçirmek, başarılı öğrencilerimizin yurt dışında eğitimini tamamlamalarına yardımcı olmak gibi birçok faydalı olacağımız işleri Tekirdağ’da başarmak istiyoruz. " dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10