Soner Erkek Kuaförü hizmete girdi

Soner Yavaş'ın sahip olduğu Soner Erkek Kuaförü saat 14.30'da hizmete açıldı.

Çerkezköy 20.05.2015 18:07:00 0
Soner Erkek Kuaförü hizmete girdi

Gazi Mustafa kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi No:70’te hizmete açılan Soner Erkek Kuaförü açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nihat Mıstık, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Tekirdağ 5’nci sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclisi üyelerinden Uğur Erem, Serdar Ürkmez,Necmettin Çınar, Taner Bahar ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ,Yavaş ailesi fertleri ile davetliler katıldı.

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ

Açılışta birer kısa konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili  Adayı Arzu Mandalı Sucu ve Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nihat Mıstık, bol kazanç dileğinde bulundu. Milletvekili Adayı Sucu, Çerkezköy’ün hızla artan nüfusu karşısında her geçen gün yeni işyerlerinin eklenmesinin ilçe halkının her alanda daha iyi hizmet almasını sağladığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından Soner Erkek Kuaförü’nün açılışını Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nihat Mıstık, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ birlikte yaptı. Hayırlı uğurlu olması temennisiyle kurdalesi kesilen işyerinde davetlilere kuru pasta,meyve suyu ve çay ikramı yapıldı.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10