SGK'dan işverenlere 'prim' teşekkürü

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programla Tekirdağ SGK Müdürü Fatma Derya Alan, yılın en çok sigorta primi ödeyen işverenlere teşekkür plaketi verdi

Tekirdağ 20.05.2015 18:13:00 0
SGK

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ ve Çerkezköy’de en yüksek ve düzenli prim ödeyen işverenleri ziyaret etti.

15 FİRMAYA TEŞEKKÜR BELGESİ

Alan, ziyaretler kapsamında il genelinde borcu olmayan, düzenli ve yüksek prim ödeyen işverenlere teşekkür belgelerini verdi. Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan Özcanlar Teksil San. Tic. A.Ş., Altınyıldız Tekstil ve Konf. A.Ş., Dinarsu İmalat Tic. A.Ş., Hema Endüstri A.Ş., Tübaş Tekstil San. Tic. A.Ş., Yünsa Yünlü San. A.Ş., Beks Çorap İç Giyim San. Tic. A.Ş., Aloha Tekstil Turizm Tic. San. A.Ş., Bahariye Halı A.Ş., Üniversal Tekstil A.Ş., Kurtoğlu Bakır Kurşun A.Ş., Süper Tekstil San. Tic. A.Ş., Sanko Tekstil İşletmeleri A.Ş., Modavizyon ASB A.Ş., Modern Karton A.Ş. firmalarını ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

GELİŞEN VE BÜYÜYEN BİR ŞEHİR

Ziyaretlerde konuşan Alan, Tekirdağ’ın sürekli gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu ifade ederek “Sanayi ölçeğine bakıldığı zaman yıllar itibari ile üretim ve istihdam anlamında somut gelişmeler var bu gelişmeler bizi de memnun ediyor” dedi.

TAHAKKUKTA DA ARTIŞ OLDU

Kayıtlı istihdamın artması ile birlikte SGK’nın prim gelirlerinde de artışlar meydana geldiğini ifade eden Alan “Sosyal güvenlik prim alacakları yönünden yapılandırma ve ödeme kolaylığı şeklinde yapılan düzenlemeler ile tahakkuk anlamında da artış kaydettik” dedi.

GELİŞMİŞ EKONOMİLERİN OLMAZSA OLMAZI

Yüksek istihdam oranına sahip ve düzenli prim ödeyen işverenlerin, gelişmiş ekonomilerin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Alan, teşekkür belgesi almaya hak kazanan işverenlerimiz sosyal güvenlik hak ve yükümlülüklerinin öneminin bilincinde olduğunu belirtti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10