Akay Milli Savunma Bakanlığı'na gitti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kentpark Projesi'ne dahil etmeyi planladığı astsubay lojmanlarıyla ilgili olarak görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gitti

Çerkezköy 20.05.2015 18:25:00 0
Akay Milli Savunma Bakanlığı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Astsubay Lojmanları ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Akay’ın yokluğunda Belediye Başkanlığı görevine CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık vekalet edecek.

KENTPARK PROJESİNİ GÖRÜŞECEK

Son zamanlarda Kentpark Projesi’ni sürekli gündemde tutan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, proje ile ilgili olarak somuta dımları atmaya başladı. Başkan Akay, projeyle ilgili Milli Savunma Bakanlığı’nda görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine vekalet edecek olan Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın, Kentpark Projesi içine dahil edilmesi planlanan Astsubay Lojmanları ile ilgili temas ve girişimlerde bulunmak üzere Ankara'ya gittiğini belirtti. Mıstık “Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı ile temaslarda ve görüşmelerde bulunacak ve inşallah güzel haberlerle cuma günü Çerkezköy'e dönecek ve görevinin başında olacak” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10