Genç kız 5. kattan atladı

Öğleden sonra henüz 18 yaşındaki Dilara S., nişanlısının evinden ölüme atladı! 5 katlı binanın terasından atlayan Dilara S., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahale

Çerkezköy 20.05.2015 18:31:00 0
Genç kız 5. kattan atladı

Çerkezköy’de genç bir kız 5 katlı binanın terasından atlayarak, intihar etti. 18 yaşındaki genç kız Dilara S., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

NİŞANLISININ EVİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Saat 15.00 sıralarında Çerkezköy Fatih Mahallesi Gülsevim Sokak’ta bulunan bir binada meydana gelen olayda iddiaya göre düğün hazırlıkları içinde olan 18 yaşındaki Dilara S., nişanlısı Ufuk S.’nin evine gitti. Genç nişanlılar arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktığı iddia edildi. Tartışmanın ardından Dilara S., nişanlısının oturduğu beş katlı binanın terasına çıkıp kendini buradan aşağı attı.  

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Beş katlı binadan aşağı atlayan genç kız ağır şekilde yaralanırken, olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Dilara S.’yi  Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Dilara S.’nin yakınları ve nişanlısı Ufuk S. sinir krizi geçirdi. Genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10