Gürbüz: Spora desteğimiz devam edecek

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir ile Kapaklı'yı Tekirdağ 2. Amatör Lig'de temsil eden ve 2014-2015 sezonunu 4'üncü sırada tamamlayan Karaağaç Gençlikspor'un yönetimi ve sporcu

21.05.2015 18:23:00 0
Gürbüz: Spora desteğimiz devam edecek

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIĞA

Karaağaç Gençlikspor yönetimi ilk olarak kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Sporu önemsediğini ifade eden Kaymakam Gürbüz, “Aynı zamanda da sporun yalnızca futboldan ibaret olmadığı kanaatindeyim. Bu yüzden kulüplerimizin yalnızca futbolla yetinmeyip, diğer branşlarda da faaliyetler göstermesini temenni ediyorum. Tabi bunun için maddi manevi destek gerekiyor” dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kaymakamlık olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceklerini söyleyen Gürbüz “Yeter ki siz bu çocukların başında durun ve spor yaptırın. Ama spor faaliyetleri de futbolla sınırlı kalmasın” diye konuştu.

SPOR İNSANA ÖZGÜVEN AŞILAR

Karaağaç Gençlikspor yönetiminde yer alan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir de spor yapmanın insana sorumluluk, sağlıklı bir bünye ve özgüven aşıladığını ifade etti. Spor yapıp da hayata küs insanların yok denecek kadar az olduğunu söyleyen Pandir “Çünkü spor insanı hayata bağlar” dedi.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Pandir, Kapaklı’nın ülkenin her ilinden göç aldığını ifade ederek “Farklı kültürlerden insanlar bir arada yaşıyor. Bu anlamda spor, insanlarımızın daha çabuk kaynaşmalarına da katkı sağlayacaktır. Kapaklı’da Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde bir spor akademisi ya da beden eğitimi öğretmenliği bölümü kurulmasının ilçemiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz” dedi ve Karaağaç Gençlikspor Kulübü olarak bu proje ile ilgili destek beklediklerini belirtti.

SEZONA HAZIRLIKSIZ BAŞLADIK

Pandir’in sözleri üzerine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de proje hakkında NKÜ yönetimi ile görüşeceğini belirtti. Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız da 2014-2015 sezonuna hazırlıksız başladıklarını ifade ederek “Bu yıl, Büyükyoncalı ve Doğanspor bir üst lige çıktı. Biz sezonu 15 puanla 4’üncü sırada tamamladık. Bir sezon için futbolcuların malzemeleri dışında en az 15 bin TL’ye ihtiyaç duyuyoruz. Kulüp olarak gerek yerel yönetimlerden gerekse ilçe esnafından destek bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN MANDALI’YI DA ZİYARET ETTİLER

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e forma hediye eden Karaağaç gençlikspor yönetimi ve sporcular Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da ziyaret etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10