Voleybol turnuvasında ikinci tur kuraları çekildi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında rakiplerini mağlup ederek üst tura çıkan takımlar belli oldu.

22.05.2015 17:03:00 0
Voleybol turnuvasında ikinci tur kuraları çekildi

 

YENİ GRUPLARA ÇIKTILAR

Çerkezköy’ün sosyal ve kültürel yaşamanı daha aktif hale getirmek amacıyla Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın ilk tur maçlarının tamamlanmasının ardından rakiplerini yenerek bir üst tura yükselen takımlar belirlendi.

Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda geçtiğimiz gün çekilen kurada 4, 3 ve 3’er takımlık 3 yeni grup oluşturuldu. 10 takım ve 4’er kişilik 5 grupla başlayan Çerkezköy Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda tamamlanan grup maçları sonrasında her grubun ilk iki sırasındaki takımlar bir üst tura yükseldiler. Son 10’a kalan takımlar 4, 3 ve 3’er kişilik gruplarda yarışacaklar. 4 kişilik grubun ilk iki, 3’er kişilik grupların ise liderleri bir üst tura çıkabilecek.

DÖRT GRUPTA TAKIMLAR BELLİ OLDU

Çekilen kuranın ardından A Grubu’nda Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi, Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çerkezköy Halit Narin Meslek Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, B Grubu’nda Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, İmam Hatip Orta Okulu,  C Grubu’nda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi yer alacak. 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10