Şampiyonlar turnuva öncesi Başkan Akay'ı ziyaret ettiler

Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ Grubu'nda üst üste 3 kez şampiyon olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ett

22.05.2015 17:05:00 0
Şampiyonlar turnuva öncesi Başkan Akay

 

BÖLGE FİNALLERİNE KATILACAKLAR

 Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ Grubu’nda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Gençlik ve Spor İlçe Şube Müdürü Metin Aysal ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Vedat Çolak dün Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma gerçekleştiren ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş “ Düzenlenen turnuvada Tekirdağ Grubu’ndan 1. çıkarak Yalova’da yapılacak olan Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımına desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etmek istiyorum. Kendileri her zaman spora ve sporcuya destekte bulunuyorlar” dedi.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Ziyaretten ötürü  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, İlçe Şube Müdürü Metin Aysal ve sporculara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “İlçemizden başarılı sporcularımızın çıkması bizleri mutlu ediyoruz. Belediye olarak her zaman sporcunun yanındayız. Sizler ile ne kadar gurur duysak azdır. Sizler Çerkezköy’ün olduğu kadar ilimizi temsil etmeniz dolayısıyla da tüm Tekirdağ sizlerle gurur duyuyor. Her zaman yanınızdayım. Yalova’daki müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyorum ” diye konuştu.

“DESTEĞİNİZİ GÖRDÜK”

Kendilerini Yalova’da zorlu bir mücadele beklediğini ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Vedat Çolak Belediye Başkanımız Vahap Akay’a “Biz üst üste Tekirdağ’daki müsabakalarda 3 kez şampiyon olduk. Bu gün 22-23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Yalova Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmak için Yalova’ya gideceğiz. Bizlere Çerkezköy Belediyesi olarak turnuva süresince hep yanımızda olup, destek verdiğiniz için sizleri ziyaret etmek istedik” açıklamasında bulundu.

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI”

 Yalova’da düzenlenecek olan müsabakalarda İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Edirne, Yalova, Kırklareli grubundan birinci çıkan takımlarla karşı karşıya geleceklerini kaydeden Çolak “

Amacımız bu müsabakalarda rakiplerimizi yenerek birinci olmak. Eğer orda birinci olursak, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edeceğiz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10