Yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve diğer mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 22.05.2015 17:25:00 0
Yol çalışmaları devam ediyor

 

KARŞI MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

Ekipler Karlı Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri “Kapaklı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre kent merkezindeki çalışmalarını ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar ardından aralıksız olarak bir başka mahalle ile devam ediyor” dedi.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Karlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkı uzun yıllar mücadele verdikleri çamur sorunundan kurtulmuş olacağını dile getiren yetkililer “İlçemizde  olumsuz hava şartları ile karşı karşıya kalabileceği yeni bir döneme girmeden önce tüm mahalle genelinde ilerlemiş olan çalışmalar önümüzdeki kış için rahat bir ortamı sağlamak adına yaz ayları boyunca da devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10