Büyükşehir 10'ncu hizmet binasını açtı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Hizmet Binası geniş katılımlı törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 10'ncu hizmet binasını Çorlu'ya açt?

Çorlu 24.05.2015 18:00:00 0
Büyükşehir 10

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ilçelere açtığı hizmet binalarının 10’ncusunu Çorlu’da hizmete soktu. Çorlu Hizmet Binası açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehirin ilçelerdeki 10. Hizmet binasını Çorlu’da hizmete açıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

ÇORLU HİZMET BAKIMINDAN DESTEKLENMESİ GEREKEN BİR İLÇEMİZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Hizmet Binası açılışı törenle yapıldı. Katılımın yüksek olduğu törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  “Çorlu özel ilgi görmesi gereken ve özel çalışma gerektiren bir ilçemiz. Bizim Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak artık hiçbir mazeretimiz yok. Geldiğimiz noktada tüm birimleri ve TESKİ ile büyük bir aile olduk. Bir ekip ruhu ile hizmet yarışı içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ancak Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet alanımız çok geniş. Ve sürekli artan bir nüfusumuz var. Çorlu ciddi boyutlarda hizmet bakımından desteklenmesi gereken bir ilçemiz.”dedi.

HİZMET HAYBEMİZİ DOLDURDUK

Başkan Kadir Albayrak, açılışta Çorlu’ya yapacakları projelerden de bahsederken, “Biz buraya gelirken de boş gelmedik, hizmet heybemiz dolu geldik. İlk olarak seçimden sonra en kısa zamanda 750 kişilik Atakent Kültür Merkezi’nin temelini atacağız. İkincisi Kuzey Yol Projesi. Bu proje ile Çorlu’nun trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak. Üçüncüsü, Kumlu Deresi dediğimiz derenin ıslahını yapmak için de 1 ay içinde ihaleye çıkıyoruz. Dördüncüsü de Emlak Konutlarına Geçiş Projesi. Buraya cebimiz dolu geldik, Çorlu’ya hayırlı olsun. Bu bina bir süre sonra Çorlu’nun gözbebeği olacak, Çorlu’nun bütün hizmetlerinin görüleceği bina olacak.”açıklamalarını yaptı.

GÖREV SÜREMİZ İÇİNDE TÜM KÖY YOLLARINI YAPACAĞIZ

Görev süresi sonuna  kadar Tekirdağ’ın  bin 217 kilometrelik köy yollarının tamamının yapımını gerçekleştireceklerini kaydeden Albayrak, şunları söyledi: “Tekirdağ’ın gündeminden asbestli boruları kaldıracağız. TESKİ Genel Müdürüme gerekli talimatı verdim. Ciddi bir proje içerisinde çalışıyorlar. İlerleyen süreçte Tekirdağ için çok güzel günler var. Sık sık açılış ve temel atmalarda beraber olacağız. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. Halkımız bizim karnemizi 30 Mart 2019’da dolduracak ve aldığımız oyları anamızın ak sütü gibi helal etmiş olarak halkımızın karşısına çıkacağız. Ünal Başkanımın da sonuna kadar arkasındayım. Çorlu bizim gözbebeğimizdir. Bütün bu hizmetlerin sonunda kazanan Çorlu olsun, kazanan Tekirdağ olsun, kazanan halkımız olsun, her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun”

AÇILIŞ SONRASI BİNAYI GEZDİLER

Törende ayrıca TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü ile Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da bir konuşma yaparak hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Hizmet Binası halkın hizmetine açıldı. Başkan Albayrak ve beraberindeki protokol açılışın ardından yeni hizmet binasını  gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10