Rektör Şimşek ÇEMYO'ya müdahale etti

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, istifa eden ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş'un ardından yardımcısı Barbaros Arif Özcan'ı görevden aldı.

Çerkezköy 24.05.2015 18:02:00 0
Rektör Şimşek ÇEMYO

 

BULUŞ’UN ÜZERİNE YÜRÜMÜŞTÜ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ile yardımcısı Öğretim Görevlisi Barbaros Arif Özcan, kavga etmişti. Okulu bir anda ayağı kaldıran kavga internete de düşmüştü. Kavgada Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Barbaros Arif Özcan Okul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş’un odasından diğer öğretim görevlileri tarafından çıkartılmıştı. Buluş’un üzerine yürüdüğü öğrenilen Özcan’ın ‘Seni görevden aldıracağım’ dediği öne sürülmüştü. Bu kavganın ardından iki yıldır ÇEMYO Müdürlüğü görevini yürüten Ercan Buluş ise istifa etmişti.

GÖREVDEN ALDI

Bu gelişmelerin ardından gözler NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e çevrildi. Bir süre sessiz kalan Rerktör Prof. Dr. Şimşek görüntüleri youtube’a düşen olaya müdahale etti.  Rektör Osman Şimşek, okul müdür yardımcısı Öğretim Görevlisi Barbaros Arif Özcan’ı görevinden aldı. Öğretim görevlisinin bir haftadır üniversiteye uğramadığı belirtiliyor.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10