Saadet seçim çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi amblemi ile seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi Tekirdağ 1'nci sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, ittifakı oluşturan iki parti ilçe başkan ve yönetimleriyle birlikte kap

Çerkezköy 24.05.2015 18:05:00 0
Saadet seçim çalışmalarını sürdürüyor

 

7 Haziran öncesi milli ittifak adı altında birleşen Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi’nin Tekirdağ Milletvekili adayları, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy Tepe Emlak Konutları ve Kazak Gölü mesire alanında vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayları seçim çalışmalarını Saray ve Kapaklı’ya bağlı Pınarça Mahallesi’nde sürdürdü. Seçimlere Saadet Partisi çatısı altında girecek olan milletvekili adayları Saray ve Kapaklı’da vatandaşların sorunlarını dinlerken, seçim beyannameleri ile ilgili de vatandaşı bilgilendirdi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

Ziyaretlere Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ile Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut da katıldı. Ziyaretler sonrası değerlendirme yapan Saadet Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, “Pınarça Mahallesi ve Saray’da vatandaşlar kararını vermiş. ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diyorlar. Mevcut iktidardan herkes şikayetçi” dedi. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Demircan, “Bu seçimlerde sandıklara sahip çıkalım” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10