Başbakan bugün Tekirdağ'da miting yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Tekirdağ'da 7 Haziran seçimleri öncesinde miting düzenleyecek. Davutoğlu'nun mitingi saat 18.00'da Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşecek.

Çerkezköy 24.05.2015 18:08:00 0
Başbakan bugün Tekirdağ

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğelu bugün Tekirdağ’da miting düzenleyecek. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, saat 18.00’da Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenecek olan mitingle ilgili bilgi verdi. Akçay, Davutoğlu’nun Tekirdağ’daki konuşmasında geçmiş dönemlerde hükümetin yaptığı hizmetleri anlatacak ve yeni dönemle ilgili toplumun farklı kesimlerine yönelik proje ve vaatlerini açıklayacağını kaydetti.

“Tekirdağ, Başbakanın dev mitingine hazır” diyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay “Tekirdağ’da Başbakanımızı coşkuyla ağırlayacağız. Pazartesi günkü mitingle birlikte seçim çalışmalarımızda yeni bir aşamaya geçmiş olacağız. Tekirdağ’da CHP ve MHP’den oy çekişimiz mitingle birlikte hızlanacak” dedi.

ÇİFTÇİYE BÜYÜK VAATLER VERECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting yaptığı her ilde, o ille ilgili yeni dönemde yapılacak projeleri açıkladığını hatırlatan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay “Başbakanımız, Tekirdağ’da önemli projeler açıklayacak. Özellikle tarım ve çiftçilikle ciddi vaatler ve projeler ilan edecek. Gençlerle ilgili bazı vaatleri de olacak. Heyecanla bekliyoruz. Tekirdağ farklı bir gün yaşayacak.”dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA SAHNEDE VERECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu mitingdeki konuşmasından sonra İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Eyüp Kanar, Hakan Sunal, Ahmet Üzgün sahneye çağırarak, birlikte miting alanına gelen vatandaşları selamlayacak.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10