Bu seçim iktidarın el değiştireceği bir seçim!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaretinde, 7 Haziran seçimleri ile ilgili keskin açıklamalarda bulundu

Çerkezköy 24.05.2015 18:09:00 0
Bu seçim iktidarın el değiştireceği bir seçim!

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve partililerle birlikte gazetemizi ziyaret eden Öztrak, seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

Çerkezköy’de partisinin gayet iyi durumda olduğunu ve herhangi bir sorunun olmadığını ifade eden Öztrak “Tekirdağ’ın tüm ilçeleri gayet iyi. Dolaşıyorum, inceliyorum. Tekirdağ’da CHP bu dönem 2011 seçimlerine göre daha iyi. Önceki seçimlerde aldığımız sonuçların üzerine çıkacağız” dedi. Anket sonuçlarına gör CHP’nin Türkiye’de tek başına iktidara yürüdüğünü ifade eden Öztrak “En iyi sonucu almak için uğraşacağız” diye konuştu.

BU SEÇİMDE ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

Bu seçimlerde son derece dikkatli olacaklarını dile getiren Öztrak “Yanlış olan hiçbir şey olmaması lazım. Bu seçim iktidarın el değiştireceği bir seçim. Bu seçimde çok dikkatli olmalıyız” dedi. Seçimden önce birbirleriyle kol kola olanların şimdi kavga ettiğini söyleyen Öztrak “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Her seçimde bu senaryolar oynanıyor. Vatandaşlarımızın bunu göreceğine inanıyoruz” dedi.

CHP İKTİDAR OLACAK

Seçimlerden sonra oluşacak tablonun CHP’nin iktidar tablosu olduğunu dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak “Seçimlerden sonra partimiz bizi nerede değerlendirirse orada oluruz” diye konuştu.  Anketlere göre CHP’nin oyunun yüzde 30’un üzerine çıktığını ifade eden Öztrak “Koalisyonu hiçbir şekilde düşünmüyoruz. Tek başına iktidar olmak istiyoruz. Bunun için de gerekli ortamlar ortada” dedi. CHP olarak programa, seçim bildirgelerine inandıklarını ifade eden Öztrak “Her kesim vatandaşımızın sıkıntısına dokunuyoruz. Vatandaşın da bu programa güven duyduğunu görüyoruz” dedi.

ÜRETİMİN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR PROJE

Merkez Türkiye projesinin Türkiye’de üretimin önünü açacak bir proje olduğunu söyleyen Faik Öztrak “Bu bir barış projesidir. Ortadoğu’da, Kuzey Afrika’da birliktelik yaratacak. Bu proje uzun hesaplamaların sorunda hazırlandı. Önce biz söyledik diğerleri bizim arkamızdan geldi. Kaynak nerede dediler, sonra biz de yaptık dediler, sonra bizden aldınız anlayışı içine girdiler. Sonra da bizi takdir ettiler” dedi.

CHP GÜNDEMİ BELİRLEDİ

CHP’nin bu seçimde gündemi belirlediğini ifade eden Öztrak “Hükümet de bunun peşinden gidecek. Hazırladığımız megakent projesi dünya ürün piyasalarında Türkiye’nin yarışma gücünü artıracak. AKP ülkedeki istikrarsızlığın temel kaynağıdır. Bize düşen 7 Haziran’da bu iktidarı uzaklaştırmaktır” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10