'Çerkezköy okuyor' ödülleri dağıtıldı

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce kasım ayında başlatılan 'Çerkezköy Okuyor' adlı projenin ödül töreni de düzenlendi.

Çerkezköy 24.05.2015 18:12:00 0

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl üçüncüsü yapılan ‘Çerkezköy Okuyor’  adlı projede ödül töreni düzenlendi. Program kapsamında bin 600 öğrencinin katıldığı sınav sonuçları geçtiğimiz nisan ayı içerisinde açıklanmıştı. Sonuçlara göre dereceye giren 12 öğrenci için önceki gün 18.00-20.00 saatleri arası Amfi Tiyatro’da ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler hediyelerini alırken, törende sahne alan Aşık il Maşuk oyunu davetlileri kahkahaya boğdu.

EĞİTİMİN HER ALANI İLE İÇ İÇEYİZ

Ödül töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgularken, “Her zaman söylediğimiz gibi bizim en önemli meselemiz eğitim. Eğitimin her aşaması ile yakından ilgileniyoruz. Okul öncesi eğitimden, yükseköğrenime kadar eğitim ile iç içeyiz.  Okul öncesi eğitimde bunun sonuçlarını aldık. Yüzde 75’lerde olan katılımın, yüzde 100 olması için de gayret gösteriyoruz.”dedi.

 

ÖĞRENCİLERDENE BEĞENİLEN PERFORMANS

Konuşmaların ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Halk Oyunu ekibi, gösteri yaptı. Ardından sahne alan Mevlana Ortaokulu Ritim Grubu, Müzik Öğretmeni Tülay Şenel Ogan’ın eşliğinde davetlilerden büyük alkış aldı.Halk Oyunları ve Ritim Grubundan sonra öğrenciler Aşık İle Maşuk sahneledi. Aşık ile Maşuk, izleyicilerin büyük beğenisini aldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Gösterilerinin ardından ‘Çerkezköy Okuyor’ projesinde derece elde eden 12 öğrenci ödül almak üzere tek tek sahneye davet edildi. Yarışmada birinci 75. Yıl Ortaokulun’dan Gülserra Çoban, ikinci İmam Hatip Ortaokulu’ndan Deniz Metin ve üçüncü Veliköy Belediyesi Ortaokulu’ndan Elif Karademir,  diz üstü bilgisayar ile ödüllendirildi. Öğrencilere ödüllerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi. Kaymakam Kubilay ödül alan öğrencileri başarılarından dolayı tek tek tebrik etti.

BİLGİSAYAR VE BİSİKLET VERİLDİ

Sınavda dördüncü olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinden Aygül Kuruoğlu, beşinci Veliköy Belediyesi Ortaokulundan Hilal Karademir, altıncı İmam Hatip Ortaokulundan Elif Pıtırlı ise tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Tabletleri ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan öğrencilere verdi. Yarışmada yedinci olan Tepe Ortaokulu’ndan Muhammet Karadeniz, sekizinci olan Veliköy Belediyesi Ortaokulundan Fadime Arınmış, dokuzuncu Raif Dinçkök Ortaokulundan Edanur Köse, bisiklet ödülüyle ödüllendirildi. Bisikletleri ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe verdi.

Sınavda onuncu olan  Tepe Ortaokulu öğrencilerinden Tuğçe Kara, onbirinci Nurullah Narin Ortaokulundan Sude Yıldız, onikinci   Nurullah Narin Ortaokulundan Ferhan Akkan’ın ödüllerini ise Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz verdi.Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Ödül töreninde yapılana çıklamada, ‘Çerkezköy Okuyor’ adlı programın sınavında ilk 80 içerisinde yer alan öğrencilerinde 5 Haziran tarihinde Bursa gezisine götürülecekleri açıklandı.

Çerkezköy Amfi Tiyatro’da düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak,  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilar, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10