Çerkezköy'de Galatasaraylı taraftarların galibiyet coşkusu

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Çerkezköy'de coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağ

25.05.2015 17:14:00 0
Çerkezköy

 

Süper Ligin bitmesine bir hafta kala, Galatasaray’ın kendi evinde Beşiktaş’ı 2-0 yenmesinin ardından yüzlerce sarı kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Tüm Türkiye'yi ekranlara kilitleyen mücadele yalnızca şifreli yayında verilmesi nedeniyle Çerkezköy’lü taraftarlar kafe ve benzeri mekanlara akın etti. Galatasaray-Beşiktaş maçı ile Çerkezköy’lü spor severler heyecanlı dakikalar yaşarken tarihi bir derbiye daha tanıklık ettiler. Geçtiğimiz haftalarda şampiyonluk yarışından koparak büyük yara alan Beşiktaş'ı Çerkezköy tutkunları derbide yalnız bırakmadı. Kıyasıya mücadelenin oynandığı İstanbul TT Arena'da gülen taraf Yasin ve Sneijder'in golleriyle Galatasaray oldu.

MEYDANDA GALİBİYETİ KUTLADILAR

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar burada meşaleler yakarak ve slogan atarak şampiyonluğu kutladı.  Caddedeki araç trafiğini kapatan kalabalık grup, burada saatlerce kutlama yaptı. Yaşlısı genci, kadını erkeği yüzlerce Çerkezköylü Galatasaray taraftarı ellerindeki sarı-kırmızı bayraklarla Çerkezköy Belediye Meydanı'nı karnaval alanına çevirdi. Ellerindeki bayrakları sevinçle sallayan Galatasaray taraftarları yaptıkları tezahüratlarla mutluluklarını dile getirdiler. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı kutlamalar olaysız bir şekilde sona erdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10