Çerkezköy Doğanspor ligi galibiyet ile bitirdi

2.Amatör Ligi ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor son hafta karşılamasında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın baş?

25.05.2015 17:16:00 0
Çerkezköy Doğanspor ligi galibiyet ile bitirdi

 

Çerkezköy Doğanspor 2.Amatör Küme’de son hafta karşılaşmasından üç puan ile ayrılarak sezonu 28 puanla ikinci sırada tamamladı.

ALKIŞLADILAR

1.Amatör Kümeye çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğanspor Pazar günü saat 14.00’de Samsunlular Yaşar Doğuspor’a konuk oldu. Maç öncesi aldıkları kupayla 2.lig hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Doğan Sporlu oyuncular, maça çıkarken Yaşar Doğu Spor oyuncuları tarafından alkışlanarak tebrik edildiler. Samsunlular Yaşardoğuspor karşılaşmaya Barış Senyer, Engin Akyol, Ramazan Demir, Muhsin Doksan, Aykut Demir, Hakan Doksan, Yasin Karakoyun, Barış Akyol, Mehmet Öztürk, Necati Kantaş, Orhan Atmaca kadrosu ile çıkarken, Çerkezköy Doğanspor ise karşılaşmaya Ogün Solak, Ebubekir Karadeniz, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Uğur Akbulut, Adem İnci, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Seçkin Şahin, Kenan Özkan ilk on biri ile maça başladı.

SEÇKİN TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Yaşar Doğu Spor ile Çerkezköy Doğan Spor’un karşı karşıya geldikleri mücadele sıcak hava ve ligdeki çekişmenin son bulmasının da etkisiyle zevksiz bir mücadeleye sahne oldu. Maç sırasında yaşanan sakatlıklar ve maç sırasında hakemin verdiği su molaları ile oyunun hızı ve temposunu düşürdü. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru kanatlardan etkili olmaya çalışan Çerkezköy Doğanspor arzuladığı gole karşılaşmanın 24’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Seçkin Şahin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

ÜÇ GOLLE GALİP AYRILDI

Karşılaşmada mağlup duruma düşen Samsunlular Yaşardoğuspor ilerleyen bölümlerde beraberlik için ataklar geliştirse de istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresi de Çerkezköy Doğanspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 77’inci dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sezonun formda isimlerinden Gökhan Balıkçı ceza sahası dışından mükemmel bir gole imza atarak takımının ikinci golünü kaydetti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor 83’üncü dakikada farkı üçe çıkardı. Sercan Sönmez’in sol kanattan gerçekleştirdiği ortayı iyi takip eden Gökhan Balıkçı düzgün vuruş ile maçın skorunu tayin etti. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyet ile birlikte puanını 28 yaparken, Samsunlular Yaşardoğuspor ise 12 puanda kaldı.

TEBRİK ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Çerkezköy Doğanspor Teknik Direktörü Veysel Doğruyol “ Bu sezon yeni kurulan takımımız oynadığı karşılaşmalarda dokuz galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi aldı. Sezonu 33 puanla şampiyon tamamlayan Büyükyoncalıspor’un ardından 28 puanda tamamlayarak gelecek sezon 1.Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandık. Sezon boyunca ter akıtan bütün futbolcu kardeşlerimizi, bizlere maddi ve manevi destekte bulunan yönetimimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu sezonu bitirdik, artık gelecek yılın planlamasını yapacağız. İlk sezonumuzda Çerkezköy’ün en eski kulübü olan Çerkezköy Doğanspor’u 1.Amatör Lige çıkarttığımız için çok mutluyuz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10