Yıldızlar Spor Kulübü görkemli bir şekilde açıldı

Taekwondo, Muay Thai ve Kick Boks branşlarında faaliyet gösterecek olan Yıldızlar Spor Kulübü'nün açılışı gerçekleştirildi.

25.05.2015 17:18:00 0
Yıldızlar Spor Kulübü görkemli bir şekilde açıldı

 

AÇILIŞI YAPILDI

Gaziosmanpaşa Mahallesi Kervan Sokak Taha Yusuf Apt. No:9 (eski Aşevi arkası) adresinde önceki gün saat 14.00’da yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz, Çorlu yokuş fight club antrenörü Ahmet Yokuş,Kapaklı Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Kenan Çiftçi, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, davetliler ile sporcular katıldı.

“BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEKTİR”

Açılışta Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Tevrat Bingöl misafirleriyle yakından ilgilenerek Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü hakkında bilgi verdi. Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü olarak her yaş grubunda Taekwondo, muay thai ve kick boks branşlarında faaliyet göstereceklerini ifade eden Bingöl “ Çerkezköy’De 2010 yılından itibaren faaliyetteyiz. Hafta içi her gün minik, yıldız, gençlere ve yetişkinlere yönelik profesyonel anlamda sporcu yetiştirmek için çalışıyoruz. Hedefimiz Türkiye’de başarılı sporcular çıkartmaktır” dedi.

“KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAKTIR”

Altmışa yakın sporcu ile hizmet verdiklerini kaydeden Bingöl “ Amacımız topluma başarılı bireyler yetiştirmek, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Açılan her spor salonu uyuşturucuya vurulan bir darbedir. Çerkezköy’de sporcular çok güzel başarılar yakalıyorlar. Bizlerde Çerkezköy’e başarılar getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BAŞARILI GENÇLER YETİŞECEKTİR”

Bingöl’ün konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal da konuşma gerçekleştirdi. Çerkezköy’de her geçen gün spor salonlarının ve kulüplerinin artmasının sevindirici olduğunu kaydeden Aysal “  Spor salonu ve spor kulüplerinin artmasıyla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımız spora yöneliyor. Sporla büyüyen çocuklarda ileride topluma faydalı birer birey olarak karşımıza çıkıyor. Buradan da topluma faydalı sporla barışık çocukların ve gençlerin yetişeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Açılışta son olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe konuşma gerçekletirdi. Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Tevrat Bingöl’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Öğe” Spor salonundan yetişecek sporcuların ilçeyi, Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi. Konuşmalar ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe Yıldızlar Spor Kulübünün açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından minik sporcular protokol üyelerine ve davetlilere gösteri karşılaşması yaptılar.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10