Çerkezköy'ün köklü ailelerinin en mutlu günü

Çerkezköy'ün köklü ailelerinden Toz ve Başaran Ailesi önceki akşam düzenlenen renkli bir düğünle çocuklarının mürüvvetini gördü. Nilgün-Mehmet Toz'un oğlu Samet Toz, ile Sevil-S

Çerkezköy 25.05.2015 17:21:00 0
 Çerkezköy

 

Dünün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, ÇTSO Meclis Üyesi Kadir Uz, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel başta olmak üzere her kesimden çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI AKAY KIYDI

Düğünde Begüm-Samet Toz çiftinin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Oldukça kalabalık bir davetli topluluğu önünde kıyılan nikahta, Başkan Vahap Akay, Begün-Samet Toz çiftine evliliğin kutsal olduğunu ve bir ömür boyu bir birlerini sevip saymalarını  tavsiye ederken, iyi ve kötü günde de birbirlerine destek olmalarını istedi. 

Begüm-Samet Toz Çifti nikah sonrası ilk danslarını aile üyeleri başta olmak üzere davetlilerin alkışlar eşliğinde yaptı. Dansın ardından genç çift düğün pastasını birlikte kesti. Daha sonra takı törenine geçildi.  Düğün sırasında davetlilerle yakından ilgilenen Başaran ve Toz aileleri çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirtirken, bu mutlu günlerinde yanlarında olan eş, dost ve tüm akrabalarına teşekkür etti.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10