"Yaşanacak bir Türkiye"nin ilk adımını atacağız"

Tekirdağ 25.05.2015 17:23:00 0

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli il başkanlarıyla birlikte Tekirdağ il binasında Büyük Trakya Mitingi ile ilgili basın toplantısı yaptı.

“TRAKYA İLE KUCAKLAŞACAK”

27 Mayıs 2015 Çarşamba günü “Büyük Trakya Mitingi”ni gerçekleştireceklerini ifade eden Öztrak “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Çarşamba günü Kırklareli Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda, saat 14.00’te, Trakya ile kucaklaşacak. Bütün hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

“KAFALARI İYİCE KARIŞMIŞ”

Trakya’daki hedeflerinin Edirne ve Kırklareli'nde 3-0, Tekirdağ da 6-0 olduğunu dile getiren Öztrak, basın toplantısında Merkez Türkiye Projesi’nden de bahsetti. CHP’nin vaatleri ve projeleri karşısında hükümetin kafasının iyice karıştığını ifade eden Öztrak “Başbakan meydanlarda “Merkez Türkiye projesini bizden çaldılar” diye bağırıyor. Başbakan Yardımcıları çıkıyor, “Bu projeler hayali” diye açıklama yapıyor. Madem eleştireceksiniz önce bir okuyun, inceleyin. Bir de ortak bir karar verin “Biz bu projeyi sahiplenecek miyiz yoksa kara mı çalacağız” diye. Kafaları iyice karışmış. Şaşkın durumdalar, bir öyle bir böyle diyorlar” dedi.

“İLK ADIMI ATACAĞIZ”

Merkez Türkiye projesinin, ülkenin geleceği için önemli olduğunu söyleyen Öztrak “8 Haziran sabahı Trakya’da ve tüm Türkiye’de “Yaşanacak bir Türkiye”nin ilk adımını atacağız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10