Albayrak işçi kadınları görünce sohbet etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni hafta mesaisine sabahın erken saatlerinde Muratlı'ya bağlı mahalleleri ziyaret ederek başladı. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı

Tekirdağ 25.05.2015 17:25:00 0
Albayrak işçi kadınları görünce sohbet etti

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftaya Muratlı’da girdi. Muratlı’nın mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada köylülerle bir araya geldi. İşçi kadınlarıla karşılaşan Başkan Albayrak, bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

YEŞİLSIRT MAHALLESİ İLE BAŞLADI

Yeşilsırt Mahallesi ile Muratlı ziyaretlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Yeşilsırt Çöplük alanında incelemelerde bulundu. Çöplük alanının rehabilitasyon çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağı belirten Başkan Albayrak, ikinci durağı olarak Yukarısırt Mahallesi’ne geçti.

Yukarısırt Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen dolu yağışından oluşan zararı yerinde gören Başkan Albayrak, yaraların hep birlikte sarılacağını söyledi. 3. durak olarak Aydınköy’e uğrayan Başkan Albayrak, burada gaz arama firmasının tarlalara verdiği zararı mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceledi. Ardından Doğalgaz firmasının şantiyesine de uğrayan Başkan Albayrak, yetkililerden çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Başkan Albayrak Yavaşça ve Yurtbekler Mahallesi ziyaretleri ile Muratlı’daki ziyaret ve incelemelerine devam etti.

İŞÇİ KADINLARA KOLAY GELSİN DEDİ

Muratlı’nın Hanoğlu Mahallesi’ndeki ziyaretleri esnasında karşılaştığı işçi kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, sorunlarını sorup dinledi. İşçi kadınların yaptıkları iş ile ilgili bilgi de alan Başkan Albayrak, “Kadınlarımız her zaman çalışkan olmuşlardır. Hanoğlu Mahallemizde de işçi kadınlarımızı görünce hemen yanlarına gidip samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Samimiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Albayrak daha sona Hanoğlu Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla da bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Çerkezköy Haber

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10