Bartınlılar 5'nci Bahar Şenliği'nde buluşt

Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerini geleneksel Bahar Şenliği'nde buluşturdu. Bu yıl 5'ncisi düzenlenen Bahar Şenliği'nde ağa seçimi de yapıldÄ

Kapaklı 25.05.2015 17:26:00 0
Bartınlılar 5

 

KAZAK GÖLÜ’NDE BULUŞTULAR

Kazak Gölü Mesire Alanı’nda hafta sonu düzenlenen Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Geleneksel Bahar Şenliği etkinliğinde davetliler davul zurna ile karşılandı. Bol ikramın olduğu şenlikte, çekilişle sürpriz hediyeler dağıtıldı. Şenlikte Bartın’ın yerel sanatçılarından Gülnur Arslan ve Ramazan Aydemir, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutamayacakları bir gün yaşattı. Bartınlılar sanatçıların seslendirdiği hareketli şarkılarda gönüllerince eğlendi.

BU ETKİNLİKLER ÜYELER ARASINDA BİRLİK BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİYOR

Bartınlıları şenlikte yalnız bırakmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dernekçiliğin zor bir iş olduğuna vurgu yaparken, “Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz yıllardır dernekçiliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu etkinliklerle üyeler arasındaki birlik beraberliğin pekişmesini sağlıyor. Yerel yönetim olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

AĞALIK SEÇİMİ YAPILDI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından Bartınlılar, Bahar Şenliği etkinliğinde ağalık seçimi yaptı. Çok sayıda Kapaklılı iş adamının mücadele ettiği ağalık yarışında 20 bin TL veren Ümit Çetin bu yılki şenliklerin ağası oldu. Ağalık yarışının ardından konuşan Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Çelen, “Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Bartınlılar’ın Bahar Şenliği’ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve Fatih Önkol, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Anadolu Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Ferdi Ertekin, Kapaklı Bartınlılar Derneği Başkanı Nazif Çelen, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Süleyman Doğan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda Bartınlı ve davetliler katıldı.

Çerkezköy Haber/ Cem BÜLBÜL    

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10