Mayıs ayında doğan engelliler yaş pasta kesti

Türkiye Sakatlar Derneği her ay düzenlediği toplu doğum günü partileri kapsamında mayıs ayı doğum günü partisini düzenledi.

Çerkezköy 25.05.2015 17:38:00 0
Mayıs ayında doğan engelliler yaş pasta kesti

 

YKK SPONSOR OLDU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları’nın organizasyonunu üstlendiği doğum günü partilerinin ikincisi düzenlendi. Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecimen, “Gençlik kolları olarak bu bizim ikinci düzenlediğimiz doğum günü partisidir. Gençlik kolları olarak biz nisan ayında ilkini düzenlemiştik. Bu ayda ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu doğum günü partilerimiz yaklaşık iki yıldan bu yana her ay o ay içinde doğanlara yönelik aralıksız olarak yapılmaktadır. Bu ayki Doğum günü partimize katkı sağlayan ve bizleri düşünen ve yanımızda olan YKK fermuar fabrikası çalışanlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Doğum günü etkinliğinde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise “Bu gün yine bizim için önemli bir gün. Mayıs ayında doğan üyelerimiz için bu gün doğum günü etkinliği yapıyoruz. Bu etkinliğe sponsor olan YKK Fermuar fabrikası çalışanlarına ve yöneticilerine katkıları nedeniyle şahsım ve yönetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Sakatlar haftasında okullarda kompozisyon yarışması düzenlediklerini hatırlatan Başkan Çetinkaya, konuşmasına şöyle devam etti: “Ancak o zaman birinci gelen Gazi Osman Paşa Şehit Uzman Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencisi Duru Pehlivan’a ailesiyle birlikte Çerkezköy dışında olması dolayısıyla ödülünü verememiştik. Şimdi kendisi  burada. Huzurunuzda ödülünü takdim etmek istiyorum.”dedi.

Çetinkaya daha sonra Duru Pehlivan’a ödülünü verdi.

DAVET EDİLMEKTEN ONUR DUYDUM

Daha sonra programa katılan YKK Fermuar Fabrikası Yöneticilerinden Takayuki Yano’da, bir konuşma yaptı. Yano’da, “Bu gün burada siz özel insanlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Buraya davet edilmekten de çok onur duydum. Bu ayda doğan tüm kardeşlerimizin doğum gününü kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI’NI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından mayıs ayında doğan Sakatlar Derneği üyeleri için hazırlanan doğum günü pastası kesildi. Doğum günü pastasını YKK çalışanları ve dernek üyeleri tarafından alkışlar eşliğinde kesildi. Çeşitli ikramların yapıldığı doğum günü etkinliği canlı müzik eşliğinde devam etti. Yaş gününü kutlayan dernek üyeleri aileleri ve yakınlarıyla doyasıya eğlenerek keyifli bir gün geçirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin Mayıs Ayı doğum günü etkinliğine, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, YKK Fermuar Fabrikası yetkililerinden Takayuki Yano, Şenol Tecmen, Seçkin Kenar, Melek Gültekin,Özkan Köse,TSD Çerkezköy Şube yönetimi,TSD Çerkezköy Gençlik Kolları, dernek üyeleri ve bir gurup YYK çalışanı hazır bulundu.

Çerkezköy Haber/Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10