Ne bayrağımızı indirtiriz, ne ezanımızı sustururuz

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, Tekirdağ, Saray, Çerkezköy ve diğer ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 25.05.2015 17:42:00 0
Ne bayrağımızı indirtiriz, ne ezanımızı sustururuz

 

HESAP SORACAK TEK BİZ KALDIK

Vatandaşlarla bir araya gelen Hakan Özgül, “Türkiye de iktidar parti sizlerin elinden haklarınız aldı. Yerelde de iktidar sizlere hizmeti getiremedi. Bunlardan daha ne bekliyoruz. Biz bu ülkede ne bayrağımızı indirtiriz. Ne ezanımızı sustururuz. Ne de Ne Mutlu Türk'üm demeyi engelletiriz. Biz dağa çıkan benim arkadaşımdı diyenleri parlamentoya sokmayacağız. Biz Habur’dan gelenleri davullarla zurnalarla karşılayanları meclise sokmayacağız. Sizden tek isteğim. Bu sefer Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verin. Bunlardan hesap soracak bir tek biz kaldık" diye konuştu.

PROJELERLE İLGİLİ DE BİLGİLER VERDİ

MHP’nin projeleri ile ilgili de bilgiler veren Özgül “Özel güvenlik görevlilerinin özlük hakları iyileştirilecek. Vasıf sahibi olan ve ceza hukuku uygulamasında devlet memuru sayılan bu personelin aylık ücretleri standarda bağlanacak ve en düşük aylığın net asgari ücretin yüzde 50 fazlasından yani 2100 TL’den az olmaması sağlanacak” dedi.

ÖTV VE KDV KALDIRILACAK

Emniyet çalışanlarının çalışma şartlarını ve özlük haklarını iyileştirerek bu kapsamda polislerin ek göstergesini 3600’e yükselteceklerini ifade eden Özgül “MHP iktidarında mazot, gübre, tohum, fide ve yemde ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1.75 TL olacak” dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10