Turnuvada santrayı Başkan Akay yaptı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası önceki gün oynanan üç karşılaşma ile başladı.

26.05.2015 18:34:00 0
Turnuvada santrayı Başkan Akay yaptı

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Fatih Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda oynanan turnuvanın açılış maçını Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcı İmdat Özgür, Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Nihat Mıstık, Ali Dede, Uğur Erem, Yüksel Sevil, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can ile sporseverler izlerken turnuvanın açılışından önce Belediye Başkanı Vahap Akay, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyerek, “Futbol Turnuvamızın fair-play çerçevesinde geçmesini, sakatlık ve üzücü hadiselerin olmamasını ve güzel maçların olmasını temenni ediyorum. Sporun dostluk, kardeşlik olduğu bilincinin akıllardan çıkmaması temennisi ile tüm takımlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

JİMMY JOKER GRUPLARA YÜKSELDİ

Turnuvanın açılışı öncesi yapılan seremoninin ardından başlama vuruşunu Belediye Başkanımız Vahap Akay gerçekleştirirken, turnuvanın açılış maçında Jimmy Joker ile karşı karşıya geldi. İlk devresi 3-3’lük skor ile tamamlanan karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde üst üste goller bulan Jimmy Joker skoru 9-6’ya getirdi. Kalan dakikalarda rakibi karşısında üç gol bulan Yıldırımspor skoru 9-9’a getirerek maçı uzatmalara götürdü. Uzatmalarda da gol olmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Jimmy Joker rakibini mağlup ederek gruplara yükselen takım oldu.

MİLLİ EĞİTİM TUR ATLADI

Günün ikinci karşılaşmasında ise Kızılpınar Anadolu Lisesi ile Kızılspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Kızılspor karşılaşmadan da 10-6 üstün ayrılarak bir üst tura çıkan takım oldu. Günün son karşılaşmasında ise turnuvanın iki iddialı ekibi Mavi İletişim ile Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada tecrübesini ortaya koyan Milli Eğitim Müdürlüğü rakibini de 7-4 mağlup etmesini bildi.

Haber/Burak ALMACİ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10