"Milli olmayan hiç bir proje ülkemizin menfaatine değildir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından "Yüzyılın projesi" olarak duyurulan "Merkez Türkiye" projesini eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan â

Tekirdağ 26.05.2015 18:36:00 0

 

PROJE İPTAL EDİLDİ

TORSAB olarak adlandırılan bu projenin CHP zihniyetinin yaptığı engellemelerle rafa kaldırıldığını dile getiren Kaplan “Tekirdağ, geçen yıl dönemin valisi Ali Yerlikaya'nın duyurusunu yaptığı TORSAB ile tanıştı. Bu Projede Malkara yolu üzerinde modern, çevreci yeraltı sularına ihtiyaç duymayacak nitelikte fabrikalar olacaktı. 12 bin kişi direkt / dolaylı olarak 20 bin üzerinde istihdam sağlayacaktı. Tekirdağ bütçesine yıllık il merkez ilçe bütçesinin 3/1'inden fazla katkı yapması planlanan bu proje sonuçta ne oldu? CHP zihniyeti TORSAB'ı mahkemeye vererek yürütmeyi durdurdu ve nihayetinde iptali sağlandı” dedi.

“TEKİRDAĞ’IN GELECEĞİ İLE OYNADI”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın TORSAB' a sahip çıkmayarak Tekirdağ'ın geleceğiyle oynadığını ileri süren Kaplan “Öztrak' ı bu düşünce yapısıyla Tekirdağ'ın gelişmesinde en büyük engel olarak görmekteyiz. Zaten Tekirdağ halkı da bunun farkında olarak seçimlerde gereğini yapacaktır. Artık yalanlarla, umut tacirliğiyle bu işlerin yürümeyeceği anlaşılmaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hizmet anlayışı halkımızı daha şimdiden çileden çıkarmıştır. Ne yolumuz yol, ne suyumuz su. Hayati önem taşıyan bu hizmetler bile 15 ayda giderilememiş, yakın zamanda bitirileceği de meçhuldür” dedi.

“GENÇLERİN UMUTLARINI YOK ETTİ”

CHP’nin, gençlerin umutlarını da yok ettiğini savunan Kaplan “Halkımız bunun hesabını 7 Haziran’da sandıkta CHP ye soracaktır. CHP'nin ileri sürdüğü Merkez Türkiye Projesi hayali olup Arabistan'dan devşirme ve millilikten uzaktır. Milli olmayan hiç bir proje ülkemizin menfaatine değildir. Tekirdağ halkı umutsuzluğa kapılmasın, zaman MHP zamanıdır. Ne AKP'ye, ne de CHP'ye mahkumuz. MHP tek ve yegane umuttur” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10