Engellilerin temizlik malzemesi gönüllülerden

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin gönüllü üyeleri derneklerine bir yılı aşkın süre kullanacakları endüstriyel temizlik malzemesi yardımında bulundu.Süheyla Usta ve yakın ark

Çerkezköy 26.05.2015 18:42:00 0
Engellilerin temizlik malzemesi gönüllülerden

 

YARDIMLARIMIZ TAMAMEN HAYIRA DAYALIDIR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin gönüllü üyesi Süheyla Usta ve yakın arkadaşları dün TSD Çerkezköy Şubesi’ne endüstriyel temizlik malzemesi yardımında bulundu. Süheyla Usta, “TSD Çerkezköy Şubesi gönüllü bayan üyeleri olarak derneğimizin temizlik ihtiyacını karşılamak için yakın arkadaşlarımla birlikte endüstriyel temizlik malzemesi alarak bağışta bulunduk. Bir yılı aşkın derneğimizin temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayacak şekilde yaptığımız bu bağışı ben ve yakın arkadaşlarımın tamamen gönüllülüğe dayalı hayır duygularıyla yaptığımız bir bağıştır. Biz bu yardımlarımızı farklı alanlarda da devam ettireceğiz.”dedi.

YARDIMLARINIZ BİZLERİN ÇALIŞMASINA GÜÇ KATIYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise bu yardım karşısında, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak yönetimimiz özverili şekilde çalışmalarını gönüllülük esasına göre çalışmaktadır. Bizler hem üyelerimizin sosyal yaşama daha iyi adapte olarak bağlanmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bizlerin bu çalışmalarına maddi manevi katkı sağlayan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu gün de derneğimizin bir yıldan fazla temizlik ihtiyacını karşılayan Süheyla Usta ve yakın arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Onların bu katkıları ve destekleri bizleri daha çok çalışmaya zorluyor. Bizler Dernek olarak artık halkımızla bütünleştik.Bu nedenle bizim özellikle maddi katkıdan çok manevi desteğe ihtiyacımız var. Hayırseverlerimizden istediğimiz ihtiyaç sahibi üyelerimizi arada bir ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderirlerse onları mutlu ederler.” dedi.

Haber/ Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10