Önceki yönetimle sorunlarımız vardı

Dün ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler'e bir hayırlı olsun ziyareti de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva ve yÃ?

Çerkezköy 26.05.2015 18:44:00 0
Önceki yönetimle sorunlarımız vardı

 

ÇTSO’DAN ÇOSB’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, dün Çerkezköy OSB’nin yeni Başkanı Eyüp Sözdinler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ile ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Seymen, Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Sinan Sifil ve Mesut Görgün de yer aldı.

ÇERKEZKÖY OSB’Yİ EN İYİ YERLERE GETİRECEĞİNİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK

ÇTSO Heyeti’ni ÇOSB’de yeni Başkan Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ağırladı. Çerkezköy OSB’nin Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olduğunu söyleyen Süleyman Kozuva, “Böylesi önemli bir kuruluşun başkanlığına seçildiğiniz için çok şanslısınız. Sizin Çerkezköy OSB’yi çok daha iyi yerlere getireceğinizden en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

Ziyaret sırasında ÇOSB’nin eski yönetimi ile sorun yaşadıklarını dile getiren Kozuva, “Bizim kimseyle şahsi problemimiz yok. Olması da mümkün değil. Fakat işleyişle ilgili bir önceki yönetimle bazı sıkıntılarımız oldu. İnşallah sizinle hiçbir sorun yaşamayacağız. İnşallah birlikte güzel projelere imza atarız.”temennisinde bulundu.

SİZDEN TEK RİCAM ÇERKEZKÖY’ÜN İÇİNE GİRİN

Sanayicilerin Çerkezköy’ün potansiyelinin farkında olmadığını ileri süren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, “Daha önceki açıklamalarımda sanayicilerin otobandan Çerkezköy OSB’ye geldiklerini ve yine otobandan İstanbul’a döndüklerini, dolayısıyla ilçeden bihaber olduklarını söylemiştim. Sizden tek ricam Çerkezköy’ün içine girin. İlçede biraz zaman geçirin. Unutmayalım ki biz buradan para kazanıyoruz. Dolayısıyla Çerkezköy’ü sahiplenmemiz gerekiyor” dedi.  

SANAYİ ODASI KONUSUNDA TERS DÜŞTÜK

Başkan Kozuva’nın ardından ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de bir konuşma yaptı. Ülker, “Bir önceki yönetimle ‘Sanayi Odası’ konusunda ters düşmüştük. Aramızda yaşanan sıkıntının kaynağı budur. STK’ların ne kadar çok olursa o kadar faydalı olacağına inanan biriyim. Fakat bazen bu fazlalık gereksiz olabiliyor. Benim tek rahatsız olduğum nokta bölgeye gelen vekillerin ‘Burada hala bir Sanayi Odası yok mu’ diye söylenmesidir. Zira bu söylemler Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın varlığını görmezden gelmek demektir” dedi.

BİZ  BİR ELMANIN İKİ YARISIYIZ

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ise konuşmasında birlik ve beraberlik içinde çalışma vurgusu yaptı. Misafirlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan Eyüp Sözdinler,“Önceki yönetimle aranızda yaşananları biliyorum. Fakat ben olaylara önceki yönetimin baktığı açıdan bakmıyorum. Biz bir elmanın iki yarısıyız. Ne yapacaksak, birlik ve beraberlik içinde yapmalıyız” açıklamalarında bulundu.  

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10