AK Parti'den ÇOSB yeni yönetimine ziyaret

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve milletvekili adayları ÇOSB'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetimini ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu

Çerkezköy 26.05.2015 18:45:00 0
AK Parti

YENİ YÖNETİMİ ZİYARET ETTİLER

ÇOSB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, dün saat 12.30’da AK Parti Heyeti’ni misafir etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetimi katıldı. AK Parti heyetini Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce karşıladı.

ALLAH BİZE ÇERKEZKÖY’DEN İKİ ADAY NASİP ETTİ

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı yapan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy’ün sanayisine vurgu yaparak “Yaklaşık 6 ay önce göreve geldik. Son 1,5 aydır da 7 Haziran seçimleri için sahada çalışıyoruz. Allah bize Tekirdağ’da iktidar partisinden 2 milletvekili adayını Çerkezköy’den çıkarmayı nasip etti. İnşallah bölgemizle alakalı sorunları onlar aracılığıyla mecliste dile getireceğiz. Seçime az bir süre kaldı. Yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu. Öğe konuşmasını ÇOSB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e başarılar dileyerek tamamladı.

ÇOSB ÖRNEK BİR SANAYİ BÖLGESİ

Daha sonra ÇOSB’nin örnek bir sanayi bölgesi olduğunu söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay bir konuşma yaptı. Akçay, “Çerkezköy OSB 1974’ten beri faaliyet gösteriyor. İnşallah hükümetimizin aldığı kararla çalışmalarına başlanan Ergene Islah Projesi hayata geçecek. TRAGEP ile de bölgemiz daha da kalkınacak” diye konuştu.

Ak Parti iktidarında Tekirdağ’da birçok önemli yatırımın gerçekleştiğin söyleyen Başkan Akçay, “Sanayi erbabı önünü görebildiği için daha rahat bir şekilde yatırımlar yapabildi. İnşallah bu siyasi iktidar devam edecek. 2023 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Akçay’da Eyüp Sözdinler’in başarılar dileğinde bulunanarak sözlerini tamamladı.

ÜZGÜN KAMPÜS PROJESİ’NE DESTEK İSTEDİ

Daha sonra konuşan Ak Parti Tekirdağ 2’nci sıra milletvekili adayı Ayşe Doğan, “Sanayicilerimizin, ekonomiyi en iyi şekilde yöneten AK Parti’ye destek vereceğinden en ufak bir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ise eğitim  camiasının içinden gelen biri olduğuna dikkat çekerek, “Çerkezköy’ün okullara ihtiyacı var. Bu kapsamda bir Kampüs Projesi oluşturuldu. Sizlerin de bu projeye destek vermenizi bekliyoruz” diye konuştu.

KAMPÜS’E DESTEK SÖZÜ VERDİ

Ziyarette  konuşan Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdinler ise Ak Partililer’e teşekkür ederek sözlerine başladı. Bölgenin sorunlarını bildiklerine vurgu yapan Sözdinler, “Bölgemizin sıkıntılarını biliyoruz. Kampüs Projesi’ni de yakından takip ediyoruz. Öyle ki 8 ay içinde temel atılmazsa kampüs alanının Çerkezköy’den geri alınacağının da biliyoruz. Çerkezköy OSB olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Sözdinler, Çerkezköy OSB olarak bir de üniversite projeleri olduğunu belirtti.  

RAGİP KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10