Terminalde yolcular artık ayakta kalmayacak

Otobüs terminali için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan oturma grupları kullanılmaya başlandı.

Çerkezköy 27.05.2015 19:12:00 0
Terminalde yolcular artık ayakta kalmayacak

 

OTURACAK YER YOKTU

Çerkezköy Otobüs Terminali’nde oturma grupları olmaması nedeniyle yolculardan tepki çekiyordu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devriyle birlikte terminalde değişimde başladı. Büyükşehir Belediyesi, yolculardan gelen bu talebi karşılamak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ihale yaparak oturma grubu satın almıştı. Satın alınan oturma grupları önceki gün Çerkezköy Otobüs Terminali’nin bekleme salonlarına yerleştirildi.

15 OTURMA GRUBU YERLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı satın alınan oturma gruplarından ilk etapta 15’ini Çerkezköy Otobüs Terminali’ne yerleştirdi. Yetkililer, önümüzdeki günlerde 15 adet daha oturma grubu koyarak, ihtiyacın tamamen karşılanacağını bildirdi. Oturma gruplarının koyulması hem yolcuları hem de terminaldeki otobüs firması yetkililerini memnun etti.

EKSİKLİKLER YAVAŞ YAVAŞ GİDERİLİYOR

Terminalde faaliyet gösteren otobüs firması yetkilileri, oturma gruplarının yerleştirilmesinin ardından şunları söyledi: “Çerkezköy Otobüs Terminali’nde büyük bir eksikliği duyulan ve özellikle yolcuların yoğun olduğu zamanlarda oturacak yer bulamayan vatandaşlarımız yakınıyordu. Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy başta olmak üzere tüm il genelindeki otobüs terminallerinde yolcuların rahat etmesini sağlamak için oturma gurupları koymaya başladı. Bu kapsamda Çerkezköy’de oturma grupları getirildi. Büyükşehir Belediyemiz’e bu eksikliği giderdiği için teşekkür ediyoruz. Yolcularında burada memnun olduğunu görüyoruz.”

Çerkezköy Haber/ Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10