NKÜ'de bahar şenlikleri başladı

Namık Kemal Üniversitesi'nde 3 gün sürecek olan Bahar Şenliği, Ziraat Fakültesi Dekanlığı önünde yapılan açılış töreni ile başladı. Bahar Şenliği Açılış Törenine NKÃ?

Tekirdağ 28.05.2015 18:21:00 0
NKÜ

 

ELİMİZDEKİ TÜM İMKANLARI SUNUYORUZ

Açılış töreninde konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek “Namık Kemal Üniversitesi olarak öğrencilerimizin alanları ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimi almalarının yanı sıra onlara sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden yararlanabilmeleri için elimizdeki tüm imkanları sunmaktayız. Üç gün sürecek olan Bahar Şenliğimizde değerli öğrencilerimizin başarılarla dolu bilimsel çalışmalar ile araştırma faaliyetlerinin ardından ayrıca final sınavları öncesinde eğlenmelerini diliyorum” dedi.

MEHTER KONSERİ BEĞENİ TOPLADI

Açılış konuşmasının ardından Bulgaristan Angeel Kunchev Üniversitesi öğrencileri ve NKÜ öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bandosu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterileri de beğeniyle izlendi. Mehter takımı ile birlikte Şenlik Alanına geçilerek buradaki öğrenci topluluklarının standları ziyaret edildi. Öğrenci topluluklarının çalışmalarını ve taleplerini dinleyen Rektör Şimşek, şenlik alanındaki diğer standları da gezerek herkese iyi eğlenceler diledi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10