ÇEMYO'nun yeni müdüründen nezaket ziyareti

Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş, yeni görev yeri olan Çerkezköy'de Kaymakam Metin Kubilay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 28.05.2015 18:35:00 0
ÇEMYO

 

ÇERKEZKÖY MESLEK YÜKSEK OKULU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

ÇEMYO Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ilçemiz için hayati öneme haiz kurumlardan birisidir. Üniversitemiz gerek öğrenci sayısı olsun ve gerek de fiziki şartları bakımından olsun her yıl gelişiyor. Bu bizim için memnuniyet verici bir durum. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal ve kültürel hayata, ekonomik hayata katkıları büyüktür.”dedi.

ÖĞRENCİ VE HOCALARA BAŞARILAR DİLEDİ

Akademik yılın sonu geldiğini hatırlatan Kaymakam Metin Kubilay sözlerini şöyle tamamladı: “Yüksekokulumuz bacasız sanayi olarak da tabir edebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Her zaman Yüksekokulumuzu desteklemeye devam edeceğiz. Akademik yılın sonuna yaklaştığımız bu günlerde başta Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş olmak üzere tüm akademik ve idari personel ile tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.Nezaket ziyaretinde bulunan Doç. Dr. Gümüş ise Çerkezköy’de yapacakları çalışmalarda Kaymakamlıkla uyum içerisinde en iyisini öğrencilere vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10