Çerkezköy'e güzellik salonu açıldı

Çerkezköy'de yeni kurulan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu dün düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Atatürk Caddesi numara 66'da hizmet verecek olan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu saat 12

Çerkezköy 28.05.2015 18:39:00 0
Çerkezköy

 

AZİMLİ BİR ÖĞRENCİ İDİ

Açılış töreninde ilk konuşmayı işletme sahibi Kubilay Büşra Soncul  yaptı. Soncul, mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan ve katılımlarıyla açılışı onurlandırdıklarını belirttiği davetlileri ayrı ayrı teşekkür etti. Ardından Kubilay Büşra Soncul’un üniversiteden hocası olan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Arzu Çakır konuştu. Çakır, “Kubilay Büşra Soncul  öğrencilik hayatında da azimli bir öğrenci idi. Kendi işinde de başarılı olacağına inanıyor ve işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.””dedi. Açılışta konuşan İstanbul Berberler Birliği Başkanı Şükrü Akyüz ise, “Kubilay Büşra Soncul kızımızı staj döneminden beri tanırım. Çok azimli ve bir o kadar da becerikli bir insan. Bende onun Çerkezköy’de başarılı bir iş kadını olacağına inanıyor, işyerinin hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

HER GÜN YENİ İŞYERİ AÇILMASI ARTAN NÜFUSUN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMA BAKIMINDAN ÖNEMLİ

Bir konuşmada Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yaptı. Bozdağ ise yaptığı konuşmada şunları dedi: “İlçemize her gün yeni yeni işyerlerinin açılması artan nüfusumuzun ihtiyaçlarının karşılanması bakımından çok önemli. Bu nedenle bu gün burada açılışını gerçekleştireceğimiz bu işyerimizin de ilçemize ve işletme sahibi kızımıza hayırlı olmasını temennisiyle bol kazaçlar diliyorum.”dedi.

YÜCEER: ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ’IN NABZININ ATTIĞI BİR İLÇE

Açılış töreninin son konuşmasını CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yaptı. Yüceer, “Bu gün burada güzel bir işyerinin açılışında bulunuyoruz. Çerkezköy hızla göç alan ve hızla büyüyerek gelişen bir kent. Gerek sanayisiyle gerek insan iş gücüyle bundan böyle daha iyi noktalara gelecek. Çerkezköy Tekirdağ’ın nabzının attığı bir ilçe olması dolayısıyla her gün yeni yeni işyerlerinin açılarak hizmete girmesi önemini göstermektedir. Bu işyerini açan Kubilay Büşra Soncul’u ve kendisine destek verenleri kutluyor, hayırlı olması temennisiyle kendisine bol kazançlar diliyorum.”dedi. Konuşmaların ardından Milletvekili Yüceer, Esnaf Odası Başkanı Bozdağ ve diğer davetliler hep birlikte işletmenin açılış kurdelasını kesti.

AÇILIŞ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

KBS Saç Tasarım ve Güzellik Salonu’nun açılışında CHP Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ 2’nci sıra adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, İstanbul Berberler Odası Birliği Başkanı Şükrü Akyüz, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Arzu Çakır, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal, ULUSDER Başkanı Erdal Darçın, AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Hamit Oral, Çerkezköy Belediyesi eski Meclis üyeleri Nuran Yeşil, Demet Eroğlu ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Çerkezköy Haber/CEM BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10