Bayrak krizi devam ediyor

Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, 'Bayrak indirme' tartışması yaptığı Belediye Başkanı Vahap Akay'a bu kez Atatürk'ün portresi üzerine asılan altyapı

Çerkezköy 28.05.2015 18:50:00 0
Bayrak krizi devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol arasındaki ‘Bayrak’ krizi devam ediyor. 19 Mayıs etkinlikleri sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı partisinin bayraklarını indirmekle suçlayan Erol, dün de sosyal medya hesabından bir başka suçlamada bulundu.

 

ATATÜRK’ÜN ÜZERİNE BELEDİYE REKLAMI!

 

Anadolu Partisi İlçe Başkanı Erol, Amfi Tiyatro duvarında bulunan Atatürk portresinin, Belediye ilanları tarafından kapatıldığını gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ağır sözlerle Belediye’ye yüklendi. Erol, “Bu nasıl küstahlıktır. Etkinliklerini duyurmak için Atatürk Portresinin üstünü kapatmak. Bu ne haddini bilmemektir. Bu densiz davarnanış, Türk Milleti’ne dir. Yeriniz CHP değil farklı bir yer olmalıdır. Hemen, hiç beklemeden indir sokak çalışmanı Gazi Mustafa Kemal’in üzerinden. Hatta durma, çalışmaları izleyemiyorsan istifa et. Yakışmıyor bu davranış size.”ifadelerini kullandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10