Türkiye şampiyonasında istediğimiz sonuçları alamadık

Uşakta devam eden Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Nurullah Narin Ortaokulu grubunda oynadığı üç karşılaşmayı da kaybetti. Grupta istediği sonuçları alamayan temsilcimiz sı

29.05.2015 17:55:00 0
Türkiye şampiyonasında istediğimiz sonuçları alamadık

 

TEMSİLCİMİZ D GRUBUNDA YER ALDI

Küçük Kızlar Türkiye şampiyonasına katılan temsilcimiz Nurullah Narin Ortakolu Küçük Kızlar Basketbol Takımı D Grubu’nda Antalya Koleji Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Bucaspor Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı ile aynı grupta mücadele etti. A Grubu’nda ise Fenerbahçe Küçük Kızlar Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Denizli Basket Küçük Kızlar Basketbol Takımı, B Grubu’nda Çankaya Üniversitesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Galatasaray Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Kazan Belediyesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Gündoğdu Küçük Kızlar Basketbol Takımı, C Grubu’nda ise Kocaeli 50.Yıl Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Bayrampaşa Küçük Kızlar Basketbol Takımı, EGE Gelişim Küçük Kızlar Basketbol Takımı ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Küçük Kızlar Basketbol Takımı yer aldı.

İKİ SAYI İLE MAĞLUP OLDU

D Grubu’nda ilk karşılaşmasında Bucaspor Küçük Kızlar Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı ilk dakikalarda iyi bir oyun ortaya koydu. Rakibinin arka arkaya gelen sayılarına engel olamayan temsilcimiz mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın son periyodu müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Daha az hata yapan Bucaspor Küçük Kızlar Basketbol Takımı karşılaşmayı da 39-37 galip bitirmesini bildi.

BASİT HATALAR YAPTI

İlk karşılaşmasını şansız bir şekilde kaybeden temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Küçük Kızlar Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmaya nazaran hücumda daha iyi organize olan temsilcimiz rakibi ile dişe dişe bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmanın son periyodun da basit hatalar yapan Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı rakibinin sayılarına engel olamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında aradaki farkı indiremeyen temsilcimiz karşılaşmadan da 52-48 mağlubiyet ile ayrıldı.

FARKLI MAĞLUP AYRILDI

İlk iki maçını kaybederek hedefinden uzaklaşan Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı grubun en güçlü takımları arasında yer alan Antalya Koleji Küçük Kızlar Basketbol Takımı ile karşılaştı. İddiasını kaybeden ve fırsat bulamayan oyuncularına yer veren Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmadan 71-29 mağlup ayrılan temsilcimiz grubunu galibiyetsiz kapattı. . Grupta istediği sonuçları alamayan temsilcimiz sıralama müsabakalarında en iyi dereceyi elde etmeye çalışacak.

A GRUBUNDA FENERBAHÇE LİDER

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'ndaki A Grubu’nda grup birinciliği maçında Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi'ni 59-53 yendi. İstanbul Üniversitesi ilk çeyreği 14-8, dört kez eşitliğin sağlandığı ikinci çeyreği 27-26 önde tamamladı, son periyoda ise 43-40'lık skorla Fenerbahçe galip başladı. İki dakika içinde farkı 11 sayıya çıkaran Fenerbahçe 5 dakika kala farkın 1 sayıya (53-52) düşmesini önleyemedi. Kalan 5 dakikada ise İstanbul Üniversitesi sadece 1 sayı atabildi ve karşılaşma 59-53 sonuçlandı.Grupta Hatay Büyükşehir Belediyesi bir galibiyet ile üçüncü olurken, Denizli Basket galibiyetsiz ligi tamamladı.

ÜÇ MAÇIDA KAZANDI

B Grubu’nda oynadığı üç maçı da kazanan Çankaya Üniversitesi ile iki galibiyeti olan Galatasaray Çeyrek finale çıkarken, Kazan Belediyesi ve Gündoğdu Red klasman maçlarına kaldılar. C Grubu’nda Kocaeli 50.Yıl oynadığı üç maçtan da galip gelerek dikkatleri üzerine çekti. Bayrampaşa Atletik ise oynadığı karşılaşmalarda iki galibiyet bir yenilgi alarak ikinci sırada bir üst tura çıktı. Ege Gelişim ve Karadeniz Ereğli Belediye ise gruptan çıkamayarak klasman maçlarına çıkacaklar. X

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10