Kapaklı Ülkü Ocak başkanlığına Korhan Ogan getirildi

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Genç görevini Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan YardımcısÄ?

Kapaklı 29.05.2015 17:58:00 0
Kapaklı Ülkü Ocak başkanlığına Korhan Ogan getirildi

 

ÜLKÜCÜLER YÜCE TÜRK MİLLETİ’NİN YANINDA 

Devir teslim töreni Yasin-i Şerif okunması ile başladı. Devir teslim töreninde konuşan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Genç herkesten helâllik istedi. Ardından devir teslim için Kapaklı’ya gelen Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Hayrullah Zıvalıoğlu “Kıymetli dava arkadaşlarım, bu zor zamanlarda,  Ülkü Ocakları memleketin dört bir köşesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Davamızın saflarına her geçen gün yenileri eklenmekte,  Ülkü Ocakları Türk gençliğinin değişmez adresi olmaya devam etmektedir. Türk milliyetçileri memleketin buhranlı zamanında hanilere karşı kararlı bir duruş sergilemektedir.  İhanet senaryoları tezgahlanırken, Allah’ın hesabını ve Ülkücülerin varlığını unutanlar, kendi kazdıkları kuyuya düşmektedirler.  Bu sebepledir ki, medyanın ve iktidarın hedefinde ülkücü- milliyetçi hareket vardır.  Ülkücü hareketin duruşundan rahatsız olan işbirlikçiler, ülke genelinde,  tüm gücüyle bizlere yönelik bir karalama ve engelleme faaliyeti içindedir.  Ancak bu aklı evvellerin unuttukları bir şey vardır, söz konusu milletin bekası olduğunda Ülkücülerin asla boyun eğmeyeceğidir.  Cumhurbaşkanı ve iktidar sahipleri, PKK ve bebek katili Öcalan’ın yanında ise, Yüce Türk Milleti’nin yanında da Ülkücüler, Türk Milliyetçileri vardır.”ifadelerini kullandı.

BİZİM YOLUMUZ ALLAH YOLUDUR

Hayrullah Zıvalıoğlu, devir teslim töreninde konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülküdaşlarım, bizim yolumuz, aslanlarıyla Anadolu’yu yurt yapan Alparslan’ın yoludur. Bizim yolumuz, mübarek yüzlü Akşemsettin’in yoludur. Bizim yolumuz, Hazreti Peygamberin Müjdelediği Fatih Sultan Mehmet Han’ın yoludur.  Bizim yolumuz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bizim yolumuz, ülküdaşları için canını feda etmekten çekinmeyen Süleyman Özmen’in yoludur.  Bizim yolumuz, Türk düşmanlarının korkulu rüyası Başbuğ Alparslan Türkeş’in yoludur. Kısacası bizim yolumuz hak yolu, hakikat yolu, Allah yoludur.”Zıvalıoğlu sözlerini yeni başkan Korhan Ogan’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “Kıyamete kadar bu bayrağın yere düşmesine izin vermeyen herkesten Allah şimdiden razı olsun. Yeni ocak başkanımız Korhan Ogan’dan da büyük bir vebali omuzladığı için Teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ diye tamamladı.

Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerimle yapılan devir teslim Ülkücülerin yemin etmesiyle son buldu. 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10