Yakup Ayakkabı ikinci şubesini açtı

Çerkezköy'ün köklü ayakkabıcılarından Yakup Ayakkabı ve Çanta Mağazası, ikinci şubesini açtı.

Çerkezköy 29.05.2015 18:02:00 0
Yakup Ayakkabı ikinci şubesini açtı

 

1984 yılından bu yana Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Köse Sokak’ta faaliyet gösteren Yakup Cin ve oğlu Ragıp Cin’in sahip olduğu Yakup Ayakkabı ve Çanta Mağazası dün ikinci şubesini Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Beylice Otel yanında düzenlenen törenle açtı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptığı açılışa çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Yakup Ayakkabı-Çanta Mağazası’nın 2. Şubesi’nin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Tekirdağ 4’ncü sıra milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş,Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Yönetim krulu Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Belediye Meclis üyelerinden Nihat Mıstık, Akın Yılmaz ve Nedim Yılancı, 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın çok sayıda esnaf ve davetli katıldı. Açılış öncesi dualarla kurban kesildi.

CİN AİLESİ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mağazanın açılış töreninde ilk konuşmayı Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş yaptı. Aynı zamanda ayakkabı mağazasını açan Ragıp ve Yakup Cin’in akrabası olan Kuş, “Bu gün 30 yılı aşkın süredir Çerkezköy’de bölge halkımıza hizmet eden sevgili yeğenim Ragıp ve abim Yakup Cin’in 2. Ayakkabı ve Çanta Mağazaları’nın açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere tüm davetlilere katılımları nedeniyle Cin ailesi adına teşekkür ediyorum.”dedi.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “İlçemizde 1984 yılından bu yana Köse Sokak’ta aralıksız olarak ilçe halkımıza hizmet veren Yakup Ayakkabı ve Çanta Mağazası bu gün 2’nci işyerini açarak halkımızın gereksinimlerini daha iyi karşılayacağı inancındayım. Bu işletme bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede ilçe ve bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet edecektir. İşletmenin tüm aile fertlerine Çerkezköy’e ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor,Yakup abime ve yeğenim Ragıp’a yeni iş yerlerinin hayırlı olacağı inancındayım.”dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Vahap Akay hayırlı olması temennisiyle kurdelayı kesti. Daha sonra mağazayı gezen Akay, davetlilerle birlikte işletme sahibi Yakup ve Ragıp Cin’den bilgi aldı. Açılış verilen kokteyl ile son buldu.

Haber/ Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10